Home Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου (προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα) Με ημερομηνία ισχύος που η 24η Μαΐου 2018

Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

Αγαπητέ/ή επισκέπτη/ρια

Σας ενημερώνουμε για τις αλλαγές που στη χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού σας παρέχονται , από τον ιστότοπο tirnavitikane.com, προϋποθέτοντας την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με την Πολιτική Απορρήτου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος ιστότοπου “tirnavitikanea.com”.

O επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου.

Αν δεν συμφωνεί, θα πρέπει να τον εγκαταλείψει και να “μην” κάνει καμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο.

 

Τι είναι τα tirnavitikanea.com

Τα tirnavitikanea.com είναι μια διαδικτυακή ηλεκτρονική εφημερίδα του Τυρνάβου, με μία μεγάλη γκάμα ειδησεογραφικής θεματολογίας και σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στις περιοχές της Λάρισας με κύριες πόλεις τον ΤύρναβοΑμπελώνα και δημιουργήθηκε το 2017 με μεράκι και προσανατολισμό στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των επισκεπτών.
Η δημιουργία της δεν είναι στα πλαίσια ενός Δημοσιογραφικού Οργανισμού ή μιας κλασσικής έντυπης Εφημερίδας αλλά είναι στην λογική λειτουργίας ενός Blog και οι συντάκτες της λειτουργούν ως αυτόνομοι Bloggers.

Ο σκοπός δημιουργίας της είναι η εμπεριστατωμένη ενημέρωση σε θέματα της επικαιρότητας, τοπικά και όχι μόνο, αλλά και σε θέματα αγοράς και διασκέδασης.

Μέρος των αναρτημένων άρθρων προέρχονται από πηγές τρίτων και αναδημοσιεύονται με την αναγραφή πάντα της αρχικής πηγής.

Πρωταρχικός στόχος της ιστοσελίδας www.tirnavitikanea.com είναι:

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών μας, των φυσικών προσώπων και γενικότερα των χρηστών του ιστοτόπου μας.

Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε από εσάς μέσω του ιστοτόπου tirnavitikanea.com σύμφωνα πάντα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 20016/679 (ΕΕ), όπως συμπληρώνεται από την σχετική εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Ηλικία του επισκέπτη.

Εάν είστε κάτω των 18 ετών, θα πρέπει να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν κάνετε χρήση του παρόντος ιστότοπου για την ενημέρωση σας.

Η ενημέρωση από τα tirnavitikanea.com

Ο ιστότοπος tirnavitikanea.com συλλέγει πληροφορίες από τα email του, info@tirnavitikanea.com & tirnavitikanea@gmail.com , καθώς και πληροφορίες τις “στιγμής”, του κάθε συμβάντος.

Ο ενημερωτικός ιστότοπος tirnavitikanea.com παρέχει δωρεάν:

α. Επισκέπτης: Τη δυνατότητα να αναζητά ενημέρωση, μέσα από τη βάση δεδομένων που διατηρεί, να ενημερώνεται με άρθρα, έκτακτες ειδήσεις, θέσεις εργασίας κλπ.

β. Επιχειρήσεις: Τη δυνατότητα να προβάλλει τα στοιχεία της επιχείρησής του με λογότυπο, φωτογραφίες, επικοινωνία (τηλέφωνο, email, ιστοσελίδα) και παρουσίαση.

 

Τα προσωπικά σας δεδομένα.

Οι πληροφορίες που συλλέγουν τα tirnavitikanea.com, μέσω των ιστοσελίδων έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας τους, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών, και να προστατεύσουν τον ιστότοπο από hacker. Σας ενημερώνουμε πως δεν συλλέγουμε και δεν επεξεργαζόμαστε με κανέναν άλλο τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα.

Από την στιγμή που δίνετε την συγκατάθεση σας με τους ακόλουθους όρους της πολιτικής απορρήτου της ιστοσελίδας tirnavitikanea.com, είστε σύμφωνοι  για την συλλογή, χρήση και την περαιτέρω διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς που ορίζονται παρακάτω.

 

AdSense της Google

Ο ιστότοπος tirnavitikanea.com χρησιμοποιεί διαφημίσεις της υπηρεσίας AdSense της Google. Τυχόν άλλα cookies που δημιουργούνται, προέρχονται αποκλειστικά από τις διαφημιζόμενες από την Google ιστοσελίδες και δεν έχουμε κανέναν έλεγχο επί αυτών.

Τα tirnavitikanea.com σέβεται το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και επιδιώκει να τα προστατεύσει.

Η Προστασία Προσωπικών Δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν. 2472/97 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν:

Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD) Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR) Τα tirnavitiaknea.com δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με το tirnavitikanea.com οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες μας.

 

COOKIES

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα και session. Τα μόνιμα cookies παραμένουν στο σκληρό σας δίσκο και αφού τελειώσετε την επίσκεψή σας, μνημονεύοντας μια μεγάλη γκάμα στοιχείων τα οποία χρησιμοποιούνται για την επόμενη επίσκεψη. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site.

Δεδομένα που συλλέγονται από τον ιστότοπο tirnavitikanea.com

Με την επίσκεψή σας στον ιστότοπο tirnavitikanea.com δεν σημαίνει ότι αυτόματα καταχωρούνται οποιουδήποτε είδους προσωπικά δεδομένα τα οποία μπορεί να σας ταυτοποιούν. Οι μόνες πληροφορίες που πιθανότατα συλλέγονται (οι οποίες δεν είναι προσωπικές ή ταυτοποιήσιμες) είναι οι

εξής:

τύπος φυλλομετρητή (browser),

το λειτουργικό σύστημα του χρήστη,

η χώρα ή πόλη του χρήστη κ.ά.

Τα οποία  δεδομένα συλλέγονται από το Google Analytics και είναι καθαρά για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης ή χρήσης του ιστοτόπου www.tirnavitikanea.com

Συλλογή προσωπικών προτιμήσεων και ενδιαφερόντων μέσω του ιστοτόπου tirnavitikanea.com :

Πέρα από τη συλλογή δεδομένων που προαναφέραμε, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τεχνολογίες όπως το Google Analytics και το πρόγραμμα live chat Zopim από τα οποία γίνεται συλλογή προσωπικών προτιμήσεων και ενδιαφερόντων ως προς τον ιστότοπο tirnavitikanea.com . Οι τεχνολογίες αυτές συλλέγουν κάποιες πληροφορίες όπως:

Ποιες σελίδες του ιστοτόπου επισκεφθήκατε, Ποιον φυλλομετρητή χρησιμοποιήσατε, Ποιος ιστότοπος σας παρέπεμψε στο tirnavitikanea.com , Ποιες σελίδες περιηγηθήκατε, Ποιες είναι οι πιο προβαλλόμενες σελίδες, Ποσοστό εγκατάληψης ιστοτόπου, Στατιστικά αριθμού επισκεπτών ιστοτόπου, Στατιστικά αριθμού προβολής σελίδων ιστοτόπου.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο ιστότοπός μας περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους

(σύνδεση) προς άλλες σελίδες του ιστότοπου.

 

Υπερσύνδεσμοι

Η δημιουργία υπερσυνδέσμου (hyperlink) προς τις ιστοσελίδες του Ιστοτόπου μας είναι επιτρεπτή, εφόσον δε χρησιμοποιείται για την παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού ή την πρόκληση ζημίας στην εικόνα του tirnavitikanea.com και εφόσον δεν παρουσιάζει τα περιεχόμενα του Ιστοτόπου ως μέρος άλλης ιστοσελίδας ξένης προς αυτόν (όπως πχ. τεχνικές τύπου framing).

Ο Ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει υπερσυνδέσμους προς ιστοσελίδες, που ανήκουν σε τρίτα μέρη και ως εκ τούτου δεν τελούν υπό τη διαχείριση του tirnavitikanea.com και δεν υφίσταται δυνατότητα από μέρους μας παρέμβασης στο περιεχόμενό τους.

Γι’ αυτό τον λόγο το  tirnavitikanea.com δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τις ιστοσελίδες αυτές και το περιεχόμενό τους και δεν παρέχει κανενός είδους εγγύηση προς τους χρήστες του tirnavitikanea.com σχετικά με αυτές.

Σε περίπτωση που ιδιοκτήτης ή διαχειριστής ιστοσελίδας επιθυμεί την απόσυρσή υφιστάμενου υπερσυνδέσμου από τον Ιστότοπό μας προς την ιστοσελίδα του, μπορεί να έρθει  σε επικοινωνία μαζί μας στέλνοντας ηλεκτρονική επιστολή στο info@tirnavitikanea.com .

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ:

Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer).

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies.

Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα και session: τα μόνιμα cookies παραμένουν στο σκληρό σας δίσκο και αφού τελειώσετε την επίσκεψή σας, μνημονεύοντας μια μεγάλη γκάμα στοιχείων τα οποία χρησιμοποιούνται για την επόμενη επίσκεψη. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site.

 

Παραβιάσεις δεδομένων

Για όσες προσωπικές σας πληροφορίες αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους. Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

 

Υπεύθυνος επικοινωνίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να απευθύνετε τα αιτήματα και τις ερωτήσεις σας σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ως εξής: τηλέφωνο: 6981452329,

email: info@tirnavitikanea.com  και Ιστοσελίδα: www.tirnavitikanea.com

 

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν επηρεαστεί με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με την Εθνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ως εξής: Ιστοσελίδα:

www.dpa.grΤαχυδρομική διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 11523, Αθήνα. Τηλεφωνικό κέντρο: +30 2106475600, Φαξ: +30 210 6475628 E-mail:

contact@dpa.gr

Οι ιδιοκτήτες και οι συνεργάτες του  tirnavitikanea.com  έχουν ενημερωθεί για την πολιτική απορρήτου της εταιρείας μας και την φιλοσοφία μας για ασφαλή και νόμιμη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων φυσικών προσώπων ή ατομικών επιχειρήσεων.