Θαυμάσιο Όνειρο – Νέο άλμπουμ από τον Ελασσονίτη συνθέτη Σάκη Γκουζώνη

Ο πολυβραβευμένος Ελασσονίτης συνθέτης Σάκης Γκουζώνης επανέρχεται φέτος με το 15ο άλμπουμ του που τιτλοφορείται Wonderful Dream (Θαυμάσιο Όνειρο).

Το άλμπουμ Wonderful Dream, το οποίο ηχογραφήθηκε στην Ελασσόνα από το Σάκη, περιλαμβάνει δέκα νέες μουσικές συνθέσεις που πραγματεύονται τη σπουδαιότητα των ονείρων που κάνουμε για το μέλλον.

Σχετικά με το άλμπουμ Wonderful Dream, ο Σάκης δήλωσε: «Αν θέλουμε να είμαστε αληθινά ευτυχισμένοι, πρέπει να ακολουθούμε τα όνειρά μας. Είναι πολύ πιο πιθανό να μετανιώσουμε για τα πράγματα που δεν κάναμε παρά για τα πράγματα που κάναμε».

Ο Σάκης Γκουζώνης άρχισε να γίνεται γνωστός από τον Οκτώβριο του 2007 μέσα από το MySpace που τότε ήταν το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο. Μέσα από το MySpace, η μουσική του συγκέντρωσε περισσότερους από 380.000 φίλους σε πολλές χώρες. Το 2008, ο Σάκης κυκλοφόρησε το 1o άλμπουμ του με τίτλο First Contact (Πρώτη Επαφή). Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει συνολικά 15 μουσικά άλμπουμ, ενώ για τη μουσική του έχει αποσπάσει 10 βραβεία σε διεθνείς μουσικούς διαγωνισμούς.

Το άλμπουμ Wonderful Dream είναι διαθέσιμο σε μορφή MP3 μέσα από τον επίσημο ιστότοπo του Σάκη: https://www.sakisgouzonis.com/sakis-gouzonis-wonderful-dream/