ΜΗΝΥΜΑ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ- ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Αγαπητοί μας Συμπολίτες/-τισσες – Εθελοντές Αιμοδότες – και όχι μόνο, η προσφορά σας στις έξι (6) προηγούμενες, μέσα στο τρέχον έτος Αιμοδοσίες, παρά την γενικώς επικρατούσα φοβία, λόγω της συνεχιζόμενης ακόμα πανδημίας του COVID-19, ήταν πραγματικά συγκινητική σε τέτοιο βαθμό που μας θύμισε παλιές εποχές, τότε που ο Σύλλογός μας << Η ΕΛΠΙΔΑ >> πρωτοστατούσε στην ευρύτερη περιοχή στην προσφορά Εθελοντικού Αίματος!

Ασφαλώς, οι συνθήκες που σε πολλούς δημιουργούν φόβο και αναστολή στην υποχρέωση που έχουμε να προσφέρουμε ζωή για τον συνάνθρωπό μας, δεν έχουν ακόμη ξεπεραστεί.

Για τον λόγο αυτό ο Σύλλογός μας, αλλά και όλοι οι Σύλλογοι της χώρας, συνεχίζουν την μεγάλη προσπάθειά τους,ώστε να ξεπεραστούν οι φοβίες και οι αναστολές, για να μπορέσουν να έρθουν κοντά μας και νέοι Εθελοντές Αιμοδότες.

Εμείς ως βαθιά συνειδητοποιημένοι και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι, τακτικοί Εθελοντές Αιμοδότες πρέπει, όπως άλλωστε κάνουμε πάντοτε και αυτή τη φορά να στηρίξουμε έμπρακτα την προσπάθεια του Συλλόγου μας, συμμετέχοντας στο 4ήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας για τα Χριστούγεννα.

Οι Αιμοδοσίες μας Ξεκινούν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 από τα Δελέρια, συνεχίζονται την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου,

στη Ροδιά, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στον Τύρναβο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας “ΑΦΟΙ ΜΠΡΕΖΑ ΟΕ” και ολοκληρώνονται την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 στον Αμπελώνα.

Ας είμαστε και πάλι, όλοι παρόντες στο Κάλεσμα Αγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης του Συλλόγου μας!!!

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι και αυτή τη φορά θα μοιραστούμε τη χαρά της προσφοράς και πολλοί Συμπολίτες μας θα ακολουθήσουν το παράδειγμά μας.

Σας περιμένουμε όλες και όλους, ώστε με την στήριξη και τη μεγάλη σας συμμετοχή να κάνουμε υπερήφανη την πόλη μας!!!

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com