Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Αιγάνη (φωτ.)

Ευχές μοίρασε ο Δήμαρχος, στην πλατεία της Αιγάνης, όπου πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο όμορφο μπαλκόνι του Αιγαίου σήμερα το απόγευμα.

Το δέντρο φωταγωγήθηκε από τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη, τον αντιδήμαρχο της Δ.Ε. κ. Αθανάσιο Βλάχο,  τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Νικολάου, και την Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου, ανταλλάσσοντας ευχές με τους κατοίκους και τους επισκέπτες για καλές γιορτές και χαρούμενο νέο έτος.

Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και η διάθεση όλων φανερά πρόσχαρη και αισιόδοξη, υπό
τους ήχους χριστουγεννιάτικης μουσικής και τραγουδιών.

Τα παιδιά έπαιξαν με τα ξωτικά, όπου έβαψαν τα πρόσωπά τους με χριστουγεννιάτικα στολίδια (face painting) και ξετρελάθηκαν με το άναμμα από τα φαναράκια, τα οποία πέταξαν στην χειμωνιάτικη πανσέληνο.

Επίσης, στην πλατεία υπήρχε το κουτί, όπου τα παιδάκια έριξαν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη.
Στην εκδήλωση, προσφέρθηκαν χειροποίητα μελομακάρονα, κουραμπιέδες και σοκολατάκια σε όλους τους κατοίκους.

Στη συνέχεια, τα παιδιά του νηπιαγωγείου και δημοτικού έψαλλαν Χριστουγεννιάτικα
κάλαντα και τραγούδια.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης ευχαρίστησε θερμά
όλους όσοι συνέβαλλαν στη πραγματοποίηση της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε όλους
καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και αγάπη.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο ΔΟΠΑΠΕΠ σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Σχολείου Αιγάνης.

Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο Πρόεδρος του ΔΟ.ΠΑ.Π.Ε.Π. κ. Γεώργιος Νικολάου, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης κ. Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου, μέλη του τοπικού συμβουλίου, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και κάτοικοι της Αιγάνης, των γύρω περιοχών του Δήμου Τεμπών και αρκετοί επισκέπτες.