Ευχαριστήριο 13ου Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού 2022


Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Λάρισας και το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργάνωσαν, τον 13ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στο πάρκο του ΟΣΕ.

Στην γιορτή μας αυτή παρευρέθηκαν θηλάζουσες, πρώην θηλάζουσες, μητέρες και πατέρες  για να ενημερωθούν και να ενημερώσουν για θέματα εγκυμοσύνης, θηλασμού και μητρότητας.

Ευχαριστούμε τα μέλη της ομάδας μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, και όλους όσους παρευρέθηκαν να στηρίξουν την προσπάθειά μας να απενοχοποιηθεί ο Δημόσιος Θηλασμός στην πόλη της Λάρισας. Θα θέλαμε επίσης, να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς μας, το μηχανουργείο Καλούδας και το κατάστημα @Digramma DS που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε θερμά τους επαγγελματίες υγείας, @Karathanasi Anastasia και @Evagelia Anyfanti  που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τον φωτογράφο μας, Θωμά Καρανίκα ( instagram.com/tommyprophoto ).  Τέλος, ευχαριστούμε όσα τοπικά ΜΜΕ αναδημοσίευσαν και προώθησαν την εκδήλωσή μας.

Με εκτίμηση,

οι διοργανώτριες και οι διαχειρίστριες της Εθελοντικής Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Λάρισας

Ενημερώνουμε, εδραιώνουμε, εμπλέκουμε, κινητοποιούμε!!! Όλοι μαζί μπορούμε!!!

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας