Σημαντική ποσότητα ψαριών προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο επαγγελματίας ψαράς από το Καστρί Λουτρό


Σημαντική ποσότητα ψαριών προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ο επαγγελματίας ψαράς από το Καστρί Λουτρό κος Πουλούλης Νικόλαος.

Η προσφορά ψαριών είναι μια ιδιαίτερη προσφορά που σκοπό έχει να εμπλουτίσει περισσότερο το καλάθι του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ο κος Πουλούλης τόνισε ότι με τον τρόπο αυτό θέλει να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, ιδιαίτερα οικογένειες με μικρά παιδιά. Από την πλευρά του Δήμου παρευρέθηκαν ο αρμόδιος της Δημοτικής Αστυνομίας και πρόεδρος του Καστρί Λουτρό κος Γιαννακόπουλος Μάκης καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας