ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ – ΣΑΜΕΡ ΑΜΑΡΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ» ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2023

Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη κεντρική συνάντηση παλιών και νέων μελών της παράταξης.

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η κεντρική συνάντηση της δημοτικής παράταξης «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ» με τη συμμετοχή μελών της παράταξης, που συμμετείχαν στις εκλογές του Μαΐου του 2019 αλλά και την προσθήκη νέων ατόμων-μελών που θα στελεχώσουν την παράταξη και το ψηφοδέλτιο στις εκλογές του 2023.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε θερμή και «οικογενειακή» ατμόσφαιρα, ο επικεφαλής της παράταξης του 2019 κ. Αμάρι Σάμερ – Αθανάσιος εξέφρασε το ενδιαφέρον του να ηγηθεί ξανά του ψηφοδελτίου στις επερχόμενες εκλογές, τον Οκτώβριο του 2023. Η ανταπόκριση όλων των παρευρισκομένων υπήρξε θετική και η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του κ. Αμάρι εκφράστηκε αμέριστη.

Στη συνάντηση εκφράστηκαν προβληματισμοί για το μέλλον του δήμου και τέθηκαν ερωτήματα σχετικά με την αντιμετώπιση των καθημερινών δυσκολιών των πολιτών του δήμου.

Σύσσωμα τα μέλη της παράταξης εκδήλωσαν τη διάθεση και την προθυμία να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται και να αγωνιστούν για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων του δήμου.

Στο τέλος, δόθηκε το μήνυμα και εκφράστηκε η ευχή όλων των μελών, «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ» να είναι η επόμενη δημοτική αρχή.

Η συνάντηση της παράταξης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του επισκέψιμου οινοποιείου Ζαφειράκη στον Τύρναβο.