Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Τυρνάβου με τον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τυρνάβου μεταξύ του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα και του Προϊσταμένου του ΕΛΓΑ κ. Σπυρόπουλου με σκοπό την αναλυτική ενημέρωση του κ. Προϊσταμένου για την τεράστια απώλεια εισοδήματος των αγροτών του Δήμου Τυρνάβου.

Στη συνάντηση παρέστησαν και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης/Πρωτογενούς Τομέα Γιώργος Σακούτσιος, όπως και ο Πρόεδρος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου Χρήστος Τσιτσιρίγκος.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου τόνισε προς τον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ ότι ο Δήμος Τυρνάβου είναι μία κατ’ εξοχήν αγροτική περιοχή που η οικονομία τοτ εν πολλοίς στηρίζεται και εξαρτάται από το αγροτικό εισόδημα, με αποτέλεσμα η φετινή χρονιά να είναι εξόχως δύσκολη όχι μόνο για τους αγρότες αλλά για όλους τους επαγγελματίες.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς όχι μόνο τα προβλήματα αλλά και οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν, με παρεμβάσεις προς την Κυβέρνηση, ώστε να στηριχθούν έμπρακτα και περαιτέρω οι αγρότες του Δήμου Τυρνάβου και της ευρύτερης περιοχής.