Νεκρός εντοπίστηκε 42χρονος αστυνομικός που είχε εξαφανιστεί

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 42χρονου αστυνομικού που είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Παρασκευής στην Ευρυτανία. Σήμερα τα ξημερώματα, ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης, με την βοήθεια ορειβάτη από τον Σύλλογο Αγράφων. Η σορός του ανασύρθηκε από το βάραθρο «Τρύπα Τατάρνας», στο Τριπόταμο Ευρυτανίας σε βάθος 65 μέτρων.

Ο 42χρονος, πατέρας ενός παιδιού, είχε φύγει το πρωί της Παρασκευής από το σπίτι του για να βάλει καύσιμα, όπως είπε στους δικούς του, οι οποίοι ανησύχησαν όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι του στο Τριπόπταμο Αγράφων. Το όχημά του εντοπίστηκε στην περιοχή του βαράθρου “Τρύπα Τατάρνας”, ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο. Τα κλειδιά του αυτοκινήτου βρέθηκαν δίπλα στην ρόδα του οχήματος.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική: «Σορός άνδρα ανασύρθηκε από το βάραθρο “Τρύπα Τατάρνας”, στο Τριπόταμο Ευρυτανίας. Επιχείρησαν 15 πυροσβέστες, με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 7ης Ε.Μ.Α.Κ., καθώς και εθελοντές, ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ».

 

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Ρεπορτάζ: Β. Μητρούσιας

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com