Αμπελώνας: 3ο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» και ο Φιλανθρωπικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα ¨Η ΑΡΩΓΗ¨ μετά την επιτυχή διεξαγωγή των δύο σεμιναρίων και, τις αυξημένες ανάγκες παρακολούθησης αποφάσισαν την διεξαγωγή 3ου σεμιναρίου σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λάρισας. Το σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες – ΚΑΡΠΑ» θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 16:00 21:00.

Τόπος διεξαγωγής η αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμπελώνα. Η παρακολούθηση του θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και στους συμμετέχοντες θα δοθεί ΒΕΒΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΚΑΒ είναι πενήντα (50) άτομα.

Κατά συνέπεια θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία δήλωσης Συμμετοχής. Στο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και άτομα που έχουν παρακολουθήσει ανάλογα σεμινάρια,

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πολιτών, επαγγελματιών του Αμπελώνα, αλλά και εκπαιδευτικών των σχολείων του Αμπελώνα, στην παροχή πρώτων βοηθειών και στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση – ΚΑΡΠΑ.

Θα προτιμηθούν πρωτίστως, αν εκδηλώσουν ενδιαφέρον, Συμπολίτες μας, που δεν έχουν παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο

Πιστεύουμε ότι εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες – ΚΑΡΠΑ είναι μία σημαντική εκπαιδευτική διαδικασία, που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση ξαφνικών προβλημάτων υγείας των συμπολιτών μας αλλά και των μαθητών των σχολείων μας.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το 3ο σεμινάριο, θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους με τους παρακάτω τρόπους:

1.Συμπλήρωση Φόρμας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://docs.google.com/forms/d/1xf-NoUAwsE9ueFSo2JcrSwiGjH7s6xvJfsDs5iDIeAY/edit?hl=EL

( κλικ πάνω στον σύνδεσμο και συμπληρώστε τα στοιχεία που απαιτούνται).

Με email. Στα παρακάτω email:
seaa_i_elpida@hotmail.com και gkouk61@gmail.com δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο – Διεύθυνση κατοικίας – Επάγγελμα – Σταθερό τηλέφωνο – Κινητό τηλέφωνο και email και αν έχετε παρακολουθήσει άλλο σεμινάριο.

Τηλεφωνικά. Στα τηλέφωνα 6932658217 κ. Γιαννόπουλος Ιωάννης, Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» και 6937287172 κ. Κουκούλης Γεώργιος, Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα ¨Η ΑΡΩΓΗ¨
Παρακαλούμε οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνουν κυρίως με την χρήση της ηλεκτρονικής εφαρμογής διότι έτσι μπορεί να γίνει καλύτερα η επεξεργασία των στοιχείων.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων παρακολούθησης για το σεμινάριο του Νοεμβρίου είναι η Τετάρτη 09 Νοεμβρίου2022.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους μονίμους κατοίκους του Αμπελώνα και σε όσους δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο Αμπελώνα.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων