Αλλαγής δικτύου ύδρευσης και καθαρισμός αύλακων στα Μεσάγγαλα

Οι υποσχέσεις αλλά κ οι δεσμεύσεις του δημάρχου Τεμπών κου Γιώργου Μανώλη για την συνέχιση αλλαγής δικτύου ύδρευσης αλλά κ τον καθαρισμό των αύλακων πρωτού έρθουν οι άσχημες καιρικές συνθήκες, γίνεται πραγματικότητα.

Οι δεσμεύσεις που έδωσε κατά την γενική συνέλευση του εξωραϊστικού συλλόγου Μεσαγγάλων το καλοκαίρι ,αλλά κ μετά την επίσκεψη του νέου Δ/Σ του συλλόγου στο γραφείο του καθώς κ η τρίτη δέσμευση που έδωσε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τεμπών ,υλοποιούνται!!!!

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς για την αποπεράτωση του έργου ύδρευσης αλλά κ ο καθαρισμός αύλακων ,γίνεται ταυτόχρονα. Από τις οδούς Μεσολογγίου Νέας Πολιτείας έως το ποταμάκι.,Από την οδό Χίου συνοικία Καράβια έως το ποταμάκι στην οδό Κρήτης ..

Ο σύλλογος Μεσαγγάλων είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή , παρακολουθεί τις εργασίες κ αναμένει σύντομα το πέρας των εργασιών,έτσι ώστε μετέπειτα να ασχοληθεί ο δήμος μας με άλλα έργα προτεραιότητας που θα διευκολύνουν τους κατοίκους κ τον οικισμό.

ΥΣ.
Παρακαλούμε τους κατοίκους, να δείξουν την απαραίτητη κατανόηση γιατί γίνονται απρόβλεπτες διακοπές νερού σε ανύποπτο χρόνο χωρίς να υπάρχει προσδιορισμός ώρας.

Από το μεσημέρι κ μετά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com