Τρίκαλα: Ξήλωσαν εκατοντάδες μπεκ ποτίσματος


Την ώρα που πήγαν να ξεπουλήσουν τη λεία τους σε μια επιχείρηση ανακύκλωσης στα Τρίκαλα, το πρωί της Τρίτης, έπεσαν σε ενέδρα που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τρεις Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων που είχαν ρημάξει τις καλλιέργειες της περιοχής κλέβοντας εκατοντάδες… μπεκ ποτίσματος με ορειχάλκινους λαιμούς!

Οι δράστες συνελήφθησαν έξω από ένα Ι.Χ. φορτηγό το οποίο ήταν φορτωμένο με 302 μπεκ που, όπως προέκυψε από την έρευνα, ήταν όλα κλεμμένα. Οι δράστες είχαν κλέψει 110 από αυτά στις 15 Σεπτεμβρίου από μια αποθήκη και συνολικά 170 το περασμένο Σάββατο από δύο αγροτεμάχια σε άλλη περιοχή των Τρικάλων, συγκεκριμένα 70 από το ένα και 100 από το άλλο αγροτεμάχιο.

Στο όχημά τους, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν όλα τα κλεμμένα μπεκ με τους αντίστοιχους ορειχάλκινους λαιμούς και τα 280 αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ η έρευνα για την προέλευση των υπολοίπων συνεχίζεται. Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

 

Πηγή: protothema.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας