ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. 

Ανακοίνωση της «Πόλης που Θέλουμε» 

Η απουσία μας από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του δήμου Τυρνάβου με θέματα την αποδοχή της παραίτησης του προέδρου κ. Γ. Σακούτσιου και την εκλογή νέου προέδρου ήταν μία καθαρή πολιτική θέση, ώστε να αναδειχθεί η τεράστια ευθύνη της παράταξης της πλειοψηφίας για τον εκφυλισμό του θεσμού και τον εμπαιγμό του σώματος, αφού η παραίτηση έρχεται λίγους μήνες μετά την εκλογή του κ. Σακούτσιου στο αξίωμα του προέδρου.

Με την απουσία μας θελήσαμε να δείξουμε ότι παιχνίδια με τους θεσμούς επειδή κάποιοι δεν θέλουν τη θέση του προέδρου δεν θα τα ανεχτούμε από εδώ και στο εξής.

Άλλωστε είχαμε προειδοποιήσει στην προηγούμενη συνεδρίαση εκλογής προέδρου ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε ξανά σε διαδικασία παρωδία. Μάλιστα τότε είχαμε ευχηθεί στον πρόεδρο να ολοκληρώσει τη θητεία του έχοντας προβλέψει τί θα ακολουθήσει.

Αφήνουμε την παράταξη του δημάρχου και όσους τη στηρίζουν να κάνουν μόνοι τους παιχνιδάκια με τους θεσμούς και να αλλάζουν τις θέσεις κατά το δοκούν σαν πουκάμισα. Δεν πρόκειται να τους νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας.