Επαναλειτουργία της Παιδικής Χορωδίας στον Αμπελώνα

Ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα ¨Η ΑΡΩΓΗ¨ μετά την πολύ επιτυχημένη λειτουργία της Μικτής Χορωδίας με τις επιτυχημένες της εμφανίσεις σε εκδηλώσεις στον Αμπελώνα ( κοπή πρωτοχρονιάτικης  πίττας – Μ. Παρασκευή  στο Άγιο Γεώργιο – Μουσική παράσταση της Σχολής Αρμονίας & Τέχνης  – 1η Συνάντηση Χορωδιών – Την Ρωμιοσύνη μην της κλαίς …. Αφιερωμένη στα 2001+ χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη)  και στο  Τύρναβο στο εορτασμό για την Απελευθέρωση του Τυρνάβου, αποφάσισε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επαναλειτουργία της Παιδικής Χορωδίας η οποία ξεκίνησε το 2019 και πραγματοποίησε μία εξαιρετική εκδήλωση τον Ιούνιο του 2019. 

Με την προσπάθεια αυτή θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά του Αμπελώνα να ασχοληθούν με το χορωδιακό τραγούδι. Καλλιεργώντας στα παιδιά δεξιότητες όπως η μουσική και το τραγούδι , καλλιεργούμε την ψυχή τους. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το καλό και ποιοτικό τραγούδι με κύριους στόχους την καλλιέργεια της μουσικότητας τους και την ανάπτυξη της κοινωνικής και συναισθηματικής νοημοσύνης.

Στην παιδική χορωδία μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας 6 – 13 ετών.

Οι πρόβες της παιδικής χορωδίας θα γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμπελώνα και η υπεύθυνη της χορωδίας και η μέρα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στην Παιδική Χορωδία παρακαλούνται να συμπληρώσουν  τον  παρακάτω σύνδεσμο  εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή του παιδιού σας στην παιδική χορωδία μέχρι τη Δευτέρα 3/10/2022. 

https://docs.google.com/forms/d/1ec0WXhYLypP_U5zmiCgTEQN3ebV27xm2hvKoH_C-Wcw/edit

(Κάντε κλίκ στον σύνδεσμο και συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται.

Έφθασε ο καιρός να ασχοληθούμε και με τον Πολιτισμό. 

Πληροφορίες : Κουκούλης Γεώργιος 6937287172