ΑΜΠΕΛΏΝΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ- ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Αγαπητοί μας Συμπολίτες/-τισσες – Εθελοντές Αιμοδότες – και όχι μόνο, η Προσφορά σας σε όλες τις προηγούμενες Αιμοδοσίες των δύο δύσκολων χρόνων(2020-2021), καθώς και στις δύο τελευταίες που προηγήθηκαν, μέσα στο τρέχον έτος, παρά την γενικώς επικρατούσα φοβία, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του COVID-19, μας θύμισαν παλιές εποχές, τότε που ο Σύλλογός μας << Η ΕΛΠΙΔΑ >> πρωτοστατούσε στην ευρύτερη περιοχή στην προσφορά Εθελοντικού Αίματος!

Βέβαια οι συνθήκες που σε πολλούς δημιουργούν φόβο και αναστολή στην υποχρέωση που έχουμε να προσφέρουμε ζωή για τον συνάνθρωπό μας, δεν έχουν ξεπεραστεί.

Ο Σύλλογός μας, αλλά και όλοι οι Σύλλογοι της χώρας συνεχίζουν την μεγάλη προσπάθειά τους, ώστε να ξεπεραστεί αυτός ο φόβος για να μπορέσουν να έρθουν κοντά μας και νέοι Εθελοντές Αιμοδότες. Εμείς ως συνειδητοποιημένοι και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι, τακτικοί Εθελοντές Αιμοδότες πρέπει και αυτή τη φορά να στηρίξουμε την Εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογός μας την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, στην Κεντρική Πλατεία του Αμπελώνα.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι και αυτή τη φορά θα μοιραστούμε τη χαρά της προσφοράς και πολλοί Συμπολίτες μας θα ακολουθήσουν το παράδειγμά μας.

Σας περιμένουμε όλες και όλους, ώστε με την μεγάλη σας συμμετοχή να κάνουμε υπερήφανη την πόλη μας!

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com