Ευχαριστήριο της οικογένειας που κάηκε το ποιμνιοστασιο τους στο Δαμάσι Τυρνάβου

Θέλουμε από μεριάς μας, να εκφράσουμε ενα μεγάλο “ευχαριστώ” από καρδιάς στον πρόεδρο κτηνοτρόφικου συλλόγου του Δημου Τυρναβου κύριο Ζηση Παρλίτση αλλά και σε ολο το Δ.Σ του Συλογου.

Απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν δίπλα μας. Συγκεκριμένα, την επόμενη ημέρα της συντριπτικής αυτής στιγμής, δηλαδή την ημέρα της φωτιάς.

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί του, μας υποσχέθηκε αλλά και μας διαβεβαίωσε από δική του πρόθεση πως θα προσπαθούσε να μας βοηθήσει με κάθε τρόπο, Βάζοντας ένα λιθαράκι στον αγώνα μας ωστε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε εκ νέου την μονάδα μας όπως πριν την ατυχή αυτή στιγμή, όπου δυστιχως στις 30 / 6 / 22 προς μεγάλη μας λύπη καταστράφηκε ολοσχερώς το μεγαλυτερο μέρος του σταυλου αλλά και ένα σημαντικό τμήμα των ζώων μας. Δυστυχώς, κάηκαν 170 Ζώα.

Θέλουμε λοιπόν, να ευχαριστήσουμε θερμά

Αρχικά τον εξαιρετικό αυτό άνθρωπο κ. Παρλιτση αλλά και την συμμετοχή των ανθρώπων που συνέλαβαν σε αυτή την προσπάθεια και πρόσφεραν ένα σεβαστό ποσό από το υστέρημα τους.

Ο αγαπητός κ. Παρλίτσης επίσης, εκτός από την όλη του αυτή φιλότιμη αλλά και αξιότιμη προσπάθεια κατάφερε ακόμη, να μας προσφέρει και ένα σημαντικό μέρος από ζωοτροφές πράγμα το οποίο όπως ορθά αντιλαμβανόμαστε βοήθησε ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την ανθρώπινη, αξιότιμη, φιλότιμη αλλά και αξιέπαινη προσπάθεια του κ. Παρλίτση.

Είμαστε σε θέση να ομολογήσουμε ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που αντιλαμβάνονται τον αγώνα αλλά και την λύπη μιας οικογένειας σε μια τέτοια άτυχη στιγμή.