ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Τύρναβος: Στον παιδικό σταθμό ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δημοτικοί σύμβουλοι της ΣυνΠολιτεία


Στον παιδικό σταθμό ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στον Τύρναβο βρέθηκαν ο Χρήστος Τσιόπας και η Φανή Λαγκιώλη-Μπίλιου δημοτικοί σύμβουλοι της ΣυνΠολιτεία. Μετά την συνάντηση δήλωσαν:

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

‘’Ενημερωθήκαμε σχετικά με την λειτουργία του σταθμού και ακούσαμε τις προτάσεις για την βελτίωσή της που διατύπωσε το προσωπικό του.  Αξίζει να αναφερθεί πως το εκπαιδευτικό προσωπικό του σταθμού εργάζεται σ’ αυτόν από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, εφαρμόζοντας καινοτόμες παιδαγωγικές μεθόδους, με αποτέλεσμα την γρήγορη, ομαλή και ασφαλή ένταξη των παιδιών σε ομαδικό περιβάλλον.  Γνωρίζουν πολύ καλά το πεδίο, τα προβλήματα και τις λύσεις που πρέπει να εφαρμοστούν.

Επισημάναμε  πως η  δημοτική αρχή πρέπει να φροντίζει για την πλήρη κάλυψη των αναγκών,  ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στα παιδιά που φιλοξενούνται.

Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως όλες-ους  τους εργαζόμενους για την επαγγελματική συνέπεια που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια  και ευχόμαστε  δύναμη, όρεξη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους’’.

Τσιόπας Χρήστος   και  Λαγκιώλη-Μπίλιου Φανή δημ σύμβουλοι ΣυνΠολιτεια

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest