ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Πρόεδρος Τ.Κ. Πυργετού: «Να σταματήσουν οι δυσοίωνες προβλέψεις για το ακτινίδιο»


Την αντίδραση του εκφράζει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πυργετού κ.Αθανάσιος Λαϊνας με τα λεγόμενα του νυν αντιδημάρχου του Δ.Τεμπών κ. Αθανάσιου Βλάχου σε πρόσφατη δημοσίευση στα Μ.Μ.Ε σχετικά με την πορεία παραγωγής ακτινιδίου Πυργετού.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Αναλυτικά σε δήλωση του ο κ. Λαϊνας αναφέρει:

«Ο κ. Βλάχος αναφέρθηκε σε μέτριες αποδόσεις μικροκαρπίας και δύσκολη διαπραγμάτευση με τους έμπορους σε πρόσφατο δημοσίευμα εμφανίζοντας μάλιστα και έμενα σε φωτογραφίες αρχείου χωρίς της συγκατάθεση μου .

Η εικόνα όμως είναι τελείως διαφορετική .

Το ξακουστό ακτινίδιο Πυργετού παρά το αυξημένο κόστος παραγωγής λόγω του διπλασιασμού των αγροτικών εφοδίων και της ηλεκτρικής ενεργείας, στέκει αγέρωχο, ποιοτικό και με αποδόσεις εφάμιλλες των προηγούμενων ετών χάριν των καλλιεργητικών πρακτικών και το μεράκι των παράγωγων .

Ας σταματήσει λοιπόν ο κ.Αντιδήμαρχος να διασπείρει ανακρίβειες σε βάρος του προϊόντος και των παραγωγών .

Ας σταματήσει τις «δυσοίωνες» προβλέψεις για το ακτινίδιο Πυργετού και τις ευρύτερης περιοχής για ένα προϊόν που βοηθά στην ανταγωνιστικότητα της τοπικής εθνικής οικονομίας και συμβάλει στην συγκρότηση του πληθυσμού στις τοπικές μας κοινότητες και τον πρωτογενή τομέα.

Έξαλλου τα προηγούμενα χρόνια με συνεργασία των παραγωγών και των φορέων καταφέραμε να αναδείξουμε το ακτινίδιο Πυργετού παγκοσμίως και δεν χρειάζεται να τορπιλίζουμε με άστοχες δημοσιεύσεις και δηλώσεις καταλήγει ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πυργετού κ.Αθανάσιος Λαίνας.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest