Αμπελώνας: Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση “ΑΓΓΕΛΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ”


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του θεατρόφιλου κοινού απ’ όλα τα διαμερίσματα του Δήμου Τυρνάβου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης “ΑΓΓΕΛΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ” ,στην οποία η κ. Άννα Βαγενά καθήλωσε με την συνταρακτική ερμηνεία της!

Την όλη διοργάνωση είχε αναλάβει ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Αμπελώνα. Στην αρχή προλόγισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα κ. Μαρία Βαρακλιώτου Μπάσμπα, αναφερόμενη στη σπουδαιότητα της παράστασης, η οποία ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή.

Στο τέλος εκτός από μια όμορφη ανθοδέσμη προσφέρθηκε σ’όλους τους συντελεστές της παράστασης εμφιαλωμένο κρασί σε ωραίες συσκευασίες δώρου, που προθύμως διατέθηκε από τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου ,τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του!

Ευχαριστούμε επίσης τους συνδημότες μας επιχειρηματία κ. Αγριόδημο Νίκο και την Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Αμπελώνα κ. Δέσποινα Μπακοπούλου, οι οποίοι διέθεσαν τα καθίσματα καθώς και τους συμπολίτες μας που συντέλεσαν στην τόσο μεγάλη επιτυχία του σπουδαίας αυτής πολιτιστικής εκδήλωσης στον Αμπελώνα!

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google