Ενημέρωση για τα voucher από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δ. Τυρνάβου

Σε ανακοίνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τυρνάβου επισημαίνονται τα εξής:

«Λόγω καθυστέρησης ανακοίνωσης των οριστικών αποτελεσμάτων από την ΕΕΤΑΑ ωφελουμένων για το πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόµων µε αναπηρία, σε υπηρεσίες δηµιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2022 – 2023, ενημερώνουμε ότι θα δεχόμαστε voucher μέχρι και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στη 13:00 μ.μ.

Την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα επιλογής στην ιστοσελίδα του Δήμου Τυρνάβου www.tirnavos.gr έτσι ώστε τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου να ξεκινήσει η φιλοξενία των παιδιών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό. Οι ωφελούμενοι γονείς που θα επιλεχθούν, θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά από την υπηρεσία μας.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι γονείς λάβουν αξία τοποθέτησης (voucher) και επιθυμούν την εγγραφή των παιδιών τους στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Αγία Λαύρα, μπορούν να παραδώσουν άμεσα την αξία τοποθέτησης (voucher) στα γραφεία της Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τυρνάβου (ΚΕΔΗΤ), Δημαρχείο, 2ος όροφος, ώρες 07:30-15:00, τηλ. 2492350170-171, είτε αυτοπροσώπως, είτε ηλεκτρονικά στο e–mail : demekat@otenet.gr .

Η επιλογή των ωφελούμενων στην περίπτωση που ο αριθμός των voucher που θα δεχτούμε υπερβαίνει τον αριθμό των βρεφών και νηπίων που μπορούν να φιλοξενηθούν στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Αγία Λαύρα σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας του σταθμού, η επιλογή θα γίνει με βάση τη μοριοδότηση.