ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές και οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ


Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι πολιτιστικές και οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ, που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Τρίτη 30 Αυγούστου Χάλκη: Η 5η Χορευτική Συνάντηση Πολιτισμών, ένα Διεθνές Φεστιβάλ χορού που οργανώνεται από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Χάλκης, τον Μ.Ε.Σ. Συκουρίου και τον Π.Σ. Πυργετού, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, τον Δήμο Κιλελέρ και τον Δήμο Τεμπών. Στο Φεστιβάλ αυτό θα φιλοξενηθούν χορευτικές ομάδες από την Πολωνία, την Αργεντινή και τη Χιλή, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα αλληλεπίδρασης και γνωριμίας με τις χώρες αυτές και τον πολιτισμό τους.

Τετάρτη 31 Αυγούστου Χάλκη: Στην πλατεία του χωριού στις 21:30 η Γωγώ Τσαμπά και η ορχήστρα της σε παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια.
Η Γωγώ Τσαμπά έκανε τα πρώτα καλλιτεχνικά της βήματα στα πλαίσια της «Καλλιτεχνικής πορείας Ορχομενού» και στο πλευρό του πατέρα της τραγουδιστή Θεόδωρου Τσαμπά- Μποδοσάκη το 1997. Το 2003 παρουσιάζει την πρώτη τη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Η αγάπη μας τραγούδι». Τα τραγούδια «Δεν σου κάνω τον άγιο» και «Τα καγγέλια» την καθιστούν ευρύτερα γνωστή. Ακολουθούν περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό με τον κόσμο να την αγκαλιάζει θερμά όχι μόνο για το ταλέντο και τον αυθορμητισμό της. Σήμερα ετοιμάζει την νέα της δισκογραφική δουλειά. Παράλληλα συνεχίζει αδιάκοπα τις εμφανίσεις της έχοντας κερδίσει την αγάπη του κόσμου ο οποίος κυριολεκτικά κατακλύζει τους χώρους όπου εμφανίζεται.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου Βούναινα: Μουσικοχορευτική εκδήλωση στην πλατεία του χωριού που διοργανώνουν, η τοπική κοινότητα και ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Αθλητική Ένωση Βουναίνων.

Νίκη: 19:00 Εσπερινός και αρτοκλασία στο ιερό παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου εξ αφορμής της εορτής της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου.
Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 07:00 Θεία Λειτουργία.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest