ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

agrotica-tyrnabos

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ Δ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ Μ. ΒΟΡΙΔΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΌΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Με δεκάδες ανακοινώσεις μας και με φωτογραφικό υλικό έχουμε ανάδειξή το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η αγροτική οδοποιία σε όλο το Δήμο Τυρνάβου.

Η κατάσταση που επικρατεί στους αγροτικούς δρόμους θυμίζει στίβο μάχης και θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα αγροτών – κτηνοτρόφων και εργατών γης.

Δημιουργώντας παράλληλα τεράστιες φθορές στα αγροτικά οχήματα-μηχανήματα αλλά και τα παρελκόμενα αυτών.
Λες και ξεχείλισαν τα χρήματα στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας για να διορθώνουν βλάβες που προέρχονται από τα χάλια που έχουν όλοι οι Αγροτικοί δρόμοι του Δήμου Τυρνάβου.

Διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες το εξής ωραίο να δίδονται εκατομμύρια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε γειτονικούς Δήμους(Αγίας, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Λαρισαίων, Φαρσάλων) για βελτίωση της αγροτικής τους οδοποιίας μετά από έγκριση των προτάσεων που κατέθεσαν.
Ενώ στον Τύρναβο ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή έμειναν με την φωτογραφία του Βορίδη στο χέρι μιας και η πρόταση που κατέθεσαν απορρίφθηκε.
Διεκδικούμε και απαιτούμε άμεσα από την κυβέρνηση να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για την άμεση βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας διότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο με ορατό τον κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest