ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

«Ξεχασμένος ο Αμπελώνας από την Δημοτική Αρχή Τυρνάβου»


Μία βόλτα στο κέντρο του Αμπελώνα, σε μια πλατεία από τις μεγαλύτερες πανελλαδικά, αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα, μέσω του φωτογραφικού φακού, της υποβάθμισης στην οποία έχει καταδικάσει τον Αμπελώνα η παρούσα δημοτική αρχή Τυρνάβου.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

 Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, στις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός από τα tirnavitikanea.com, η εγκατάλειψη είναι ορατή και εξοργιστική.

Υπάρχουν περιμετρικά της πλατείας βουλωμένα φρεάτια, ενώ άσχημη εντύπωση προκαλείται από ένα πλήρως εγκαταλελειμμένο σιντριβάνι μπροστά από το πέτρινο δημαρχείο και πρώην δημοτικό σχολείο από το οποίο αποφοίτησαν οι παππούδες και οι γονείς μας, ενώ αντί να κάνουν συντήρηση αυτοι προσπαθούν να το κάνουν παρτέρι.

Ας μην μιλήσουμε για το άλσος του Αμπελώνα, όλα είναι σπασμένα και κανείς δεν προσπαθεί να κάνει κάτι.

Οι υπεύθυνοι της παρούσας δημοτικής αρχής  Τυρνάβου  καλά θα κάνουν να πάψουν να επικαλούνται τις ολιγωρίες  και τις αστοχίες των προηγουμένων δημοτικών αρχόντων, καθώς πρέπει να αντιληφθούν ότι τώρα οι ίδιοι κρίνονται από τους πολίτες για τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους.

Οι προηγούμενοι κρίθηκαν ήδη, ενώ η σημερινή δημοτική αρχή συνεχίζει να δίνει εξετάσεις, μένοντας δυστυχώς, προς το παρόν, « κάτω από τη βάση», λόγω εξοργιστικής αδράνειας που ομολογείται ακόμα και από εκείνους που την υπερψήφισαν στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Όπως λένε οι ίδιοι οι πολίτες: «ο κόσμος στον Αμπελώνα έχει μάτια και βλέπει, κρίνει και θα πράξει ανάλογα όταν έρθει η ώρα». Αυτό ας γίνει πυξίδα δράσης για τη δημοτική αρχή του Τυρνάβου.

Τέλος, περιμένουμε απάντηση από το Τοπικό του Αμπελώνα για όλα αυτά και συγκεκριμένα για το σιντριβάνι που θα γίνει γλάστρα και για το κατεστραμμένο άλσος, μιάς που έρχεται η Γιορτή Κρασιού την άλλη εβδομάδα.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest