Στην Άκρη Ελασσόνας ο Θανάσης Παιδής

Στην ορεινή και απομακρυσμένη Άκρη Ελασσόνας βρέθηκε ο Θανάσης Παιδής. όπου συναντήθηκε με πολλούς συμπατριώτες και φίλους.
Στο χωριό πραγματοποιήθηκε το 11ο Αντάμωμα Ακριωτών, το οποίο διοργάνωσε ο δραστήριος Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Άκρης.
Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να επισημανθεί ότι η Άκρη είναι ένα μικρό χωριό σε υψόμετρο περίπου 1.000 μέτρων, με λιγοστούς κατοίκους τον χειμώνα. Κάθε καλοκαίρι, όμως, οι επισκέπτες μαζί με τους κατοίκους χαρίζουν στην κοινότητα μεγάλη ζωντάνια.
Φέτος, μετά από δυο χρόνια περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού, διοργανώθηκε το Αντάμωμα, το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία.
Ο Θανάσης Παιδής έδωσε το παρόν, καθώς βρίσκεται πάντα κοντά στους κατοίκους όλων των χωριών.

 

 

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:
«Με μεγάλη χαρά συμμετείχα φέτος στο Αντάμωμα των Ακριωτών και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ ανάμεσα σε συμπατριώτες που γνωριζόμαστε καλά εδώ και χρόνια.
Μπορεί η πανδημία να μας στέρησε τα τελευταία δύο χρόνια αυτές τις συγκεντρώσεις, όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να συναντηθούμε και πάλι όλοι μαζί στην πλατεία του χωριού. Όπως κάναμε πολλές φορές παλαιότερα…
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον ΜΕΣ Άκρης για την απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση, όπως και στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Στέφανο Τσιανάκα για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε και το ακούραστο ενδιαφέρον που δείχνει για το χωριό.
Κλείνοντας, θα πρέπει να πούμε ότι η Άκρη μπορεί να είναι μια μικρή κοινότητα, όμως η αγάπη των κατοίκων της για το χωριό είναι μεγάλη. Αυτή ακριβώς η αγάπη παρακινεί και εμάς να είμαστε πάντα κοντά τους με αταλάντευτο στόχο την καλυτέρευση της ζωής τους. Έχουμε την Άκρη στο “κέντρο” της καρδιάς μας…» υπογραμμίζει κλείνοντας ο Θανάσης Παιδής.