Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών παραλίων ν. Λάρισας στον Περιφερειάρχη

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών παραλίων ν. Λάρισας στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό: Ευχαριστίες για Φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο» και τα έργα της Περιφέρειας-Προβληματισμοί για καταγγελίες και ελέγχους

Με τον πρόεδρο του Συλλόγου Καταστηματαρχών παραλίων νομού Λάρισας Δημήτρη Ηλιάδη και τα μέλη της Διοίκησης Κώστα Σανταγιάννη και Αλέξη Μαραμή συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Οι εκπρόσωποι των καταστηματαρχών ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το αναβαθμισμένο, μηνιαίας διάρκειας, πρόγραμμα του Φεστιβάλ με Θέα το Αιγαίο, που ξεκινά σήμερα και αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης με προστιθέμενη αξία για τον πολιτισμό και την ενίσχυση της τουριστική κίνησης στην περιοχή.

Ευχαρίστησαν την Περιφέρεια για τα μεγάλα έργα υποδομών που ολοκληρώθηκαν και βρίσκονται σε εξέλιξη στα παράλια, βελτιώνοντας δραστικά τις συνθήκες ύδρευσης, αποχέτευσης, αντιπλημμυρικής προστασίας και ασφαλούς προσβασιμότητας.

Συζητήθηκε ακόμη η λειτουργία και η οικονομική επιβίωση των καταστημάτων, που απειλείται από συχνές καταγγελίες και τους ελέγχους που ακολουθούν.