Επίσκεψη Βορίδη στον Τύρναβο

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης επισκέφτηκε τη Δευτέρα 18 Ιουλίου το Δήμο Τυρνάβου και ειδικότερα τη νέα Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου.

Τον Υπουργό και τους συνεργάτες του υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, συνοδευόμενος από σύσσωμη τη Δημοτική Αρχή.

Παράλληλα, στην επίσκεψη παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι Βουλευτές του Νομού Λάρισας Χρήστος Κέλλας, Στέλλα Μπίζιου και Μάξιμος Χαρακόπουλος καθώς και εκπρόσωποι τοπικών σωματείων και φορέων.

Ο Υπουργός Εσωτερικών ξεναγήθηκε στην νέα κεντρική Πλατεία του Τυρνάβου και ενημερώθηκε για τις τεχνικές λεπτομέρειες του έργου.

Στο τέλος εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η νέα πλατεία είναι «ένα εξαιρετικό έργο που αλλάζει το αστικό τοπίο». Μάλιστα δεν παρέλειψε να συγχαρεί το Δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα «τόσο για την απόφαση όσο και για την υλοποίηση της νέας πλατείας»!

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Κόκουρας ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό για τα θερμά του λόγια μα κυρίως για το διαρκές και αγνό ενδιαφέρον του για τον Τύρναβο. Τέλος, επισήμανε πως η νέα πλατεία είναι ένα μόνο από τα κομβικά αναπτυξιακά έργα που έχουν υλοποιηθεί ή υλοποιούνται σε όλο τον Δήμο Τυρνάβου.