Συλλήψεις σε Λάρισα, Τύρναβο, Κιλελέρ

Συνελήφθη χθες (06-07-2022) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, σε βραχάκι, βάρους -0,8- γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.


Συνελήφθη χθες (06-07-2022) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να φέρει πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Οι νόμιμες πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος είχαν παραδοθεί στην εφορία.
Oι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον, σε βάρος του επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.


Συνελήφθη χθες (06-07-2022) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία ημεδαπή, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -100- πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.