Στη Βερδικούσια ο Θανάσης Παιδής για το «Mamali Festival 2022»

Στη Βερδικούσια βρέθηκε ο Θανάσης Παιδής, όπου είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί το εξαιρετικά επιτυχημένο «Mamali Festival 2022».

Η διοργάνωση περιελάμβανε δράσεις, οι οποίες κάλυπταν ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων όπως διαδρομές Enduro, τον αγώνα ανωμάλου δρόμου «Mamali Trail Run», πεζοπορίες και συναυλίες.

Ισχυρό κίνητρο που οδήγησε χιλιάδες επισκέπτες, από πολλές περιοχές της χώρας, να λάβουν μέρος στο τριήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ αποτέλεσε η μοναδική ομορφιά του τοπίου. Ένα από τα μεγαλύτερα δάση οξιάς, σε υψόμετρο 1.424 μέτρων, κυριαρχεί παντού και αποδεικνύει την αξεπέραστη δύναμη που έχει Φύση όταν μένει αναλλοίωτη, ώστε να προσφέρει απλόχερα τα δώρα της.
Ο Θανάσης Παιδής συνομίλησε με τους επισκέπτες, έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ενώ συμμετείχε ενεργά στο «Mamali Trail Run».

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:
«Το “Mamali Festival” αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια εκπληκτική διοργάνωση στο πανέμορφο δάσος που αξίζει όλοι να επισκεφθούν. Στηρίζουμε το Φεστιβάλ από την εκκίνησή του και στη συνολική πορεία που καταγράφει στον χρόνο, καθώς πλέον έχει γίνει θεσμός με σημαντικό αποτύπωμα.

Συνάμα με μεγάλη χαρά είμαστε παρόντες τις ημέρες που πραγματοποιείται, έχοντας την ευκαιρία να δούμε από κοντά τη διαρκή εξέλιξή του με δράσεις που καλύπτουν ευρύτερα ενδιαφέροντα.
Τα δυο χρόνια της υγειονομικής κρίσης, όταν δεν ήταν εφικτό να διοργανωθεί λόγω των περιοριστικών μέτρων, αναμφίβολα είχε λείψει από τους αναρίθμητους φίλους του που περιμένουν πλέον αυτό το ετήσιο ραντεβού κοντά στη Φύση.
Σε οργανωτικό επίπεδο ο πήχης ανεβαίνει διαρκώς, δεδομένο που δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα.
Αξίζουν τα πλέον θερμά συγχαρητήρια οι διοργανωτές, οι εθελοντές, όπως και οι φορείς που στηρίζουν έμπρακτα αυτή τη σημαντική διοργάνωση, η οποία δίνει χαρά στους χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών ενώ αναδεικνύει την εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς περιοχή.

Αδιάψευστη απόδειξη της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε φέτος το “Mamali Festival” αποτελεί η μεγάλη και ενεργή συμμετοχή του κόσμου σε όλες τις δράσεις, η οποία μπορεί να αποτελέσει το σκαλοπάτι για ακόμη πιο δυναμική παρουσία στην επόμενη διοργάνωση.
Εμείς από την πλευράς μας θα συνεχίσουμε να είμαστε ενεργά στο πλευρό των συμπολιτών μας που προετοιμάζουν το “Mamali Festival”, με στόχο τη διαρκή ανοδική πορεία του, καθώς αυτά τα σημαντικά γεγονότα κάνουν γνωστά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας. Έτσι κατακτιέται η εξωστρέφεια, η οποία μπορεί να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο ανάπτυξης για τις τοπικές κοινωνίες» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.