Συλλήψεις σε Λάρισα, Τύρναβο, Ελασσόνα

Συνελήφθη χθες (01-07-2022) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης με ποινή φυλάκισης -6- ετών, για το αδίκημα της κλοπής και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού και άγνωστης, μέχρι στιγμής, γυναίκας, για απάτη που διαπράχθηκε την 06-04-2022 σε βάρος ημεδαπού άνδρα.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 06-04-2022, άγνωστη γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παθόντα, προσποιούμενη υπάλληλο Τράπεζας και με το πρόσχημα ότι γίνεται απόπειρα παραβίασης του τραπεζικού του λογαριασμού, ζήτησε από τον παθόντα τον αριθμό της χρεωστικής του κάρτας, καθώς και τα τρία πρώτα ψηφία του προσωπικού του κωδικού (PIN).
Ο παθών πείσθηκε και της γνώρισε τα προαναφερόμενα στοιχεία, καθώς και τους κωδικούς επιβεβαίωσης που έλαβε, μέσω μηνυμάτων (sms), από την Τράπεζα.
Κατόπιν των ανωτέρω, πραγματοποιήθηκε, εν αγνοία του, μεταφορά του χρηματικού ποσού των -2.052,20- ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό, σε λογαριασμό του ημεδαπού δράστη.

Συνελήφθη χθες (01-07-2022) το βράδυ στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να διαταράσσει την κοινή ησυχία των περιοίκων, έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.