Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Φεστιβάλ Πηνειού

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελευθερία μας, που ξέρει καλά τον τρόπο να μας ξεσηκώνει και να μας ταξιδεύει μέσα από τη μαγεία των ζωντανών της εμφανίσεων και των μεγάλων της τραγουδιών, μας καλεί να ξαναβρεθούμε μαζί της, την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 22:00 στην Κεντρική Σκηνή του Φεστιβάλ Πηνειού, για να ξαναζήσουμε τον παλμό των «δυνατών» συναυλιών της.

Από το «Κόκκινο Φουστάνι» ως το «Πάρε με αγκαλιά και πάμε» κι από τις λαϊκές μπαλάντες του κορυφαίου Χρήστου Νικολόπουλου ως τα τελευταία της αγαπημένα του νεότερου Θέμη Καραμουρατίδη, από το Πράσινο Ακρωτήρι ως τα Αρμένικα που μας έμαθε να αγαπάμε κι από τον ποιητικό λόγο του Οδυσσέα Ελύτη και του Μιχάλη Γκανά ως τον σύγχρονο λόγο της Λίνας Νικολακοπούλου και του Νίκου Μωραϊτη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μας υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη από τα χρώματα της μουσικής της, γεμάτη από τραγούδια που θα τραγουδάμε μαζί της από την αρχή ως το τέλος.

Μαζί της οι μουσικοί: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα), Νίκος Μέρμηγκας (λαύτα, λαούτο, μπουζούκι), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κιθάρα). Στην παράσταση συμμετέχει ο Παναγιώτης Λάμπουρας.Επιμέλεια Προγράμματος: Λήδα Ρούμανη. Επιμέλεια προγράμματος: Λήδα Ρουμάνη. Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Γιάννης Πετρόλιας. Σχεδιασμός φώτων: Μαρία Βενετάκη.

«Εδώ να μείνεις», στη μαγεία των τραγουδιών, στην μαγεία της μουσικής, στην μαγεία των τραγουδιών και της μουσικής της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Χορηγοί: Exalco, Leroy Merlin, Las Ramblas, Εφημερίδα Ελευθερία, Cursor Design Studio, Κλιάφα, Θεόνη Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Ζυθοποιία Πηνειού – Lola Beer, Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος, Gero S.A., ΙΕΚ Δήμητρα, Hotel Dionisos, Ακαμάτρα, Φρούριο, Hobo, ΔΙΑΣ Σκαλωσιές, Intercomm Foods S.A., Musica Radio, Kyvos Inc., Ekrixis Πυροτεχνήματα, InterAct, Βιομηχανία Πάγου Κεντρικής Ελλάδος, XP Energy

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ3, ΕΡΤ Λάρισα, Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας