Εκδρομή από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα στο μαγευτικό Πήλιο

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΏΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ  “Η ΕΛΠΙΔΑ”, καλωσορίζει το καλοκαίρι με μια υπέροχη μονοήμερη εκδρομή, την Κυριακή 03 Ιουλίου 2022, στο Μαγευτικό Πήλιο (μικρός Γύρος του Πηλίου).

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, η μέρα μεγαλώνει,ο ήλιος μας χαμογελά, οι παραλίες μας περιμένουν καρτερικά και το μεγάλο φωτεινό Ελληνικό καλοκαίρι είναι προ των πυλών!

 

Ο Σύλλογός μας ” Η ΕΛΠΙΔΑ” δεν ξεχνά τους ανθρώπους που τον στηρίζουν, αυτούς τους υπέροχους εθελοντές αιμοδότες- μέλη του συλλόγου μας- που χάρη στη δική τους εθελοντική προσφορά, μπορεί και βοηθά τόσους και τόσους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη το προσφερόμενο αίμα τους!

 

Όπως, κάθε χρόνο, λοιπόν, αν εξαιρέσουμε μόνο τα δύο χρόνια, που λόγω της πανδημίας του COVID-19 δεν διοργανώσαμε εκδρομή, έτσι και φέτος, ο Σύλλογός μας, αποφάσισε και προγραμμάτισε, για την Κυριακή 03-7-2022, μια υπέροχη μονοήμερη εκδρομή, για όσα απ’ τα μέλη μας επιθυμούν να συμμετάσχουν σ’αυτή και ασφαλώς ο ερχομός του καλοκαιριού, αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία, για να εκδράμουμε στο Μαγευτικό Πήλιο, για να συναντήσουμε στην όμορφη διαδρομή μας και τον Παγασητικό κόλπο, δημιουργώντας έτσι έναν φανταστικό συνδιασμό με θέα βουνό και θάλασσα, όπου το δροσερό αεράκι του Πηλίου και η θαλάσσια αύρα του Παγασητικού που θα κυριαρχούν θα δίνουν μια πολύ ευχάριστη αίσθηση στους εκδρομείς, που είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψουν με τις καλύτερες των εντυπώσεων!

 

Η διαδρομή μας θα είναι:

Αμπελώνας- Βελεστίνο (μικρή στάση στο άγαλμα του Ρήγα Φεραίου)- Βόλος ,όπου εκεί θα επισκεφθούμε το Εντομολογικό Μουσείο- Μακρινίτσα- Τσαγκαράδα- Μηλιές (στάση για φαγητό) – το απόγευμα στάση στα Καλά Νερά για μπάνιο- Βόλος (Βόλτα στην παραλία και καφέ) και επιστροφή στον Αμπελώνα.

 

Σημειώνουμε ότι, η αναχώρηση θα γίνει στις 7:00 το πρωί από την Κεντρική Πλατεία του Αμπελώνα, για αυτό θα πρέπει όλοι οι εκδρομείς να βρίσκονται εκεί στις 6:45.

Στους εκδρομείς θα δοθεί κατά την αναχώρηση αναλυτικό πρόγραμμα περιήγησης.

Η επιστροφή στο ίδιο μέρος, στις 11:00 το βράδυ.

 

Θα χαρούμε, ιδιαίτερα να κάνουμε μαζί, αυτό το υπέροχο ταξίδι!!!

 

Τιμές εισιτηρίων:

Για τους Αιμοδότες: € 10.-

Για τους μη Αιμοδότες-Συνοδούς των μελών μας € 15.-

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεστε στους κ.κ. Γιαννόπουλο Γιάννη και Γκρόζο Αθανάσιο, Πρόεδρο και Ταμία του Συλλόγου μας αντίστοιχα, στα τηλέφωνα: 6932658217 και 6970834362.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δηλώνουμε ότι, θα κρατηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Με εκτίμηση!

Το Δ/Σ του Συλλόγου

“Η ΕΛΠΙΔΑ”