Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ στον Αμπελώνα

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ»                                                                        Φιλανθρωπικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα ¨Η ΑΡΩΓΗ»

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 στις 17:00 πραγματοποιείται το Σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες – ΚΑΡΠΑ» που διοργανώνουν ο Σύλλογος Εθελοντών
Αιμοδοτών Αμπελώνα ¨Η ΕΛΠΙΔΑ¨ και ο Φιλανθρωπικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα ¨Η ΑΡΩΓΗ¨ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λάρισας στις αίθουσες
εκδηλώσεων του Γυμνασίου και του Λυκείου Αμπελώνα.

Στο σεμινάριο έχουν δηλώσει συμμετοχή 113 κάτοικοι του Αμπελώνα γεγονός που αποδεικνύει την μεγάλη ανάγκη των κατοίκων για ενημέρωση στα θέματα των πρώτων βοηθειών και ΚΑΡΠΑ. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες αλφαβητικά για την καλύτερη λειτουργία του σεμιναρίου. Όσοι δήλωσαν συμμετοχή θα πρέπει να βρίσκονται στους χώρους διεξαγωγής του σεμιναρίου το αργότερο στις 17:00 προκειμένου να γίνει η εγγραφή τους.

Σε περίπτωση αδυναμίας παρακολούθησης του σεμιναρίου από αυτούς που έχουν δηλώσει συμμετοχή , παρακαλούμε να μας ενημερώσετε γιατί υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται και δεν είναι στη λίστα των συμμετεχόντων.

Η παρακολούθηση του είναι ΔΩΡΕΑΝ και στους συμμετέχοντες θα δοθεί ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest