Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ στον Αμπελώνα

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα ¨Η ΕΛΠΙΔΑ¨ και ο Φιλανθρωπικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα ¨Η ΑΡΩΓΗ¨ αποφάσισαν την διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα «Πρώτες Βοήθειες – ΚΑΡΠΑ» το 1ο 15νθήμερο του Ιουνίου 2022 σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λάρισας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμπελώνα.

Πιθανές ημερομηνίες η Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 ή η Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 και ώρες 17:00 έως 21:00.

Η παρακολούθηση του θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και στους συμμετέχοντες θα δοθεί ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

Στόχος του σεμιναρίου είναι εκπαίδευση των πολιτών, των επαγγελματιών του Αμπελώνα, και εκπαιδευτικών των σχολείων του Αμπελώνα, στην παροχή πρώτων βοηθειών και στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση – ΚΑΡΠΑ.

Πιστεύουμε ότι εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες – ΚΑΡΠΑ είναι μία σημαντική εκπαιδευτική διαδικασία , που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση ξαφνικών προβλημάτων υγείας των συμπολιτών μας αλλά και των μαθητών των σχολείων σας.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους με τους παρακάτω τρόπους:
Τηλεφωνικά.

Στα τηλέφωνα 6932658217 κ. Γιαννόπουλος Ιωάννης Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ¨Η ΕΛΠΙΔΑ¨ και 6937287172 κ. Κουκούλης Γεώργιος Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα ¨Η ΑΡΩΓΗ¨.

Με email : Στα email seaa_i_elpida@hotmail.com και gkouk61@gmail.com δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο – Διεύθυνση κατοικίας – Επάγγελμα – Σταθερό τηλέφωνο – Κινητό τηλέφωνο και email.

Συμπλήρωση Φόρμας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeG9mBQUXiZBurJTEZCwPuaboX6hv4XoZl2mqhxrBw5Y1jIOA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&pli=1 . (Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο και συμπληρώστε τα στοιχεία που απαιτούνται).

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων παρακολούθησης η Τετάρτη 18 Μαϊου 2022.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους μονίμους κατοίκους του Αμπελώνα και σε όσους δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο Αμπελώνα.