Αγροτικοί δρόμοι ώρα μηδέν στον Δήμο Τυρνάβου

Ανακοίνωση Αγροτικου Συλλόγου Τυρναβου

Οι αγροτικοί δρόμοι που βρίσκονται στον Δήμο Τυρνάβου θυμίζουν ξεκάθαρα στίβο μάχης που είναι έτοιμοι να υποδεχθούν επίλεκτες ομάδες στρατού. Δεν είναι δρόμοι στους οποίους μπορούν να κινηθούν οι αγρότες με τα τρακτέρ τους και τα αγροτικά τους οχήματα.

Πέραν της φθοράς η οποία γίνεται στα οχήματα και τα τρακτέρ μας λόγω της κάκιστης κατάστασης που επικρατεί στην αγροτική οδοποιία, τίθεται και θέμα της σωματικής μας ακεραιότητα αφού είναι ορατός ο κίνδυνος ατυχήματος και ιδίως τώρα που θα αυξηθεί η κίνηση στους αγροτικούς δρόμους, διότι θα συλλέγονται οι παραγωγές μας από δεκάδες συναδέλφους μας και εκατοντάδες εργαζόμενους.

Επιτέλους η σημερινή Δημοτική Αρχή πρέπει να δώσει λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε εγκαταλείποντας την συντριπτική πλειοψηφία της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Τυρνάβου στο έλεος των καιρικών φαινομένων.

Φτάνουν πια τα παχιά λόγια κύριε Δήμαρχε και κύριοι της Δημοτικής Αρχής πολλοί εκ των οποίων έχετε άμεση επαφή με το πρόβλημα μια και είστε αγρότες.

Φθάνει πια η κοροϊδία με το να βγαίνει ένα γκρέιντερ μια στο τόσο και να περνά κιόλας μόνο από συγκεκριμένους αγροτικούς δρόμους.

Απαιτούμε πράξεις εδώ και τώρα.

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com