Ο 7ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ο 7ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «Η ΕΛΠΙΔΑ»

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Σ.Ε.Α.ΑΜΠΕΛΩΝΑ

«Η ΕΛΠΙΔΑ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Π.Ε ΛΑΡΙΣΑΣ.

 

Την Παρασκευή, 06 Μαϊου 2022 με ώρα εκκίνησης 10.00 π.μ. από τη νότια είσοδο της Γιορτής Κρασιού Αμπελώνα, επί της οδού Γρ. Λαμπράκη θα πραγματοποιηθεί από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΕΛΠΙΔΑ»

ο 7ος Ποδηλατικός Γύρος του Αμπελώνα.

Ο ποδηλατικός γύρος που φέτος για δεύτερη φορά μετά το 2019 πραγματοποιείται πάλι, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας Π.Ε. Λάρισας, εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων του συλλόγου μας, για την παραπέρα καλλιέργεια και διάδοση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας, στην πόλη και γενικότερα στο Δήμο μας και, αποτελεί θεσμό πλέον για την πόλη μας, αφού διοργανώνεται για 7η χρονιά.

 

Τον ποδηλατικό γύρο τον οργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» σε συνεργασία με τους Διευθυντές, το διδακτικό προσωπικό, τους γονείς και τους μαθητές όλων των σχολείων του Αμπελώνα με το διπλό στόχο:

 Να εμπνεύσουν στους νέους την αγάπη προς το ποδήλατο, που αποτελεί το κατεξοχήν φιλικό προς το περιβάλλον μεταφορικό μέσο και

 Να διαδώσουν ακόμη περισσότερο στους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής την ιδέα και το θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας.

 

Οι ποδηλατοδρόμοι θα φορούν καπέλα και μπλουζάκια ,προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας Π.Ε. Λάρισας και του Συλλόγου μας με μηνύματα για την αιμοδοσία, θα κρατούν κόκκινα μπαλόνια προσφορά, επίσης του Συλλόγου μας και θα κινηθούν ομαδικά στην παρακάτω διαδρομή:

 

Οδός Γρ. Λαμπράκη ανατολικά προς τον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου δια των οδών Κ. Κρυστάλλη και Λάμπρου Κατσώνη. Από εκεί και δια των οδών Λ. Κατσώνη, Φαλάνης και Πρ. Ηλία προς το παρκάκι επί της οδού Λαρίσης. Από εκεί επιστροφή στο χώρο της Γιορτής Κρασιού δια των οδών Λαρίσης, Θερμοπυλών, 28ης Οκτωβρίου και Γρ. Λαμπράκη.

 

Στο τέλος του ποδηλατικού γύρου θα λάβει χώρα μικρή τελετή λήξης στη διάρκεια της οποίας θα ειπωθούν λίγα λόγια για τους σκοπούς του ποδηλατικού γύρου και θα κληρωθούν δύο (2) ποδήλατα, ένα για τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων και ένα για τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου, προσφορά του Συλλόγου στους συμμετέχοντες.

 

Τέλος, θα επιδοθεί σε όλους τους μαθητές ένα αναμνηστικό δίπλωμα, για να θυμούνται την συμμετοχή τους στον

7° Ποδηλατικό Γύρο Αμπελώνα του Συλλόγου

«Η ΕΛΠΙΔΑ».

Με την ελπίδα και την προσδοκία, πως στην ποδηλατοβόλτα αυτή εκτός από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Αμπελώνα, θα πάρουν μέρος και πολλοί ακόμα Συνδημότες μας, που αγαπούν το ποδήλατο, το Δ.Σ. της «ΕΛΠΙΔΑΣ» τους ευχαριστεί προκαταβολικά όλους και τους περιμένει την Παρασκευή, 06-05-2022 και ώρα 10.00 π.μ. στον 7° Ποδηλατικό Γύρο του Αμπελώνα.

 

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή του Ποδηλατικού Γύρου θα υπάρχει αστυνομική κάλυψη από το Α.Τ. Τυρνάβου για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και γιατρός με αυτοκίνητο πρώτων βοηθειών από το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου για κάθε ενδεχόμενο. Την πομπή των ποδηλατοδρόμων θα ακολουθεί και το ειδικό αυτοκίνητο της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γ.Ν. Λάρισας, για να θυμίζει σε όλους το σκοπό για τον οποίο γίνεται ο Ποδηλατικός αυτός Γύρος στον Αμπελώνα.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest