Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Ανακοινώνεται ότι μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 τα εκλεγμένα μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκαν σε σώμα. Την Τετάρτη 13-4-2022 πραγματοποιήθηκε η 1η συνεδρίαση των εκλεγέντων μελών μετά από συζήτηση ομόφωνα έγινε η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ως εξής:

Πρόεδρος : Κουκούλης Γεώργιος, Αντιπρόεδρος : Αναγνώστου Χαρίκλεια, Γενικός Γραμματέας : Γκουγκουστάμος Δημήτριος, Ταμίας: Μίχου – Χρυσοβέργη Κυριακή και Μέλος: Ανδρεοπούλου – Τζαφέρη Ιωάννα

Μετά την συγκρότηση σε σώμα ακολούθησε συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο, όπως η στέγασή του, η λειτουργία για το μαγαζάκι της Αλληλεγγύης , η λειτουργία της Μικτής χορωδίας και οι δράσεις της.

Το βασικό πρόβλημα που απασχολεί τον σύλλογο είναι η στέγαση του και ειδικά για το ΜΑΓΑΖΑΚΙ της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που βρισκόταν στο παλαιό δημαρχείο το οποίο ανακατασκευάζεται. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη ότι το μεσημέρι της Τετάρτης 13-4-2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο κ Κατσαρό Χριστόφορο και την Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας κα Τσακνάκη Βούλα για το θέμα της στέγασης των συλλόγων που στεγαζόταν στα παλαιό δημαρχείο, όπου έλαβε την υπόσχεση από τον κ. Αντιδήμαρχο ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος.

Όσον αφορά την Μικτή χορωδία , ο πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη ότι εξελίσσεται αρκετά καλά με εγγραφές νέων μελών, και σχεδιάζονται εμφανίσεις για το καλοκαίρι.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest