Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ: ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για την ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, καθώς επετεύχθησαν τόσο ο στόχος της άνετης παραμονής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όσο και ο τερματισμός στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Οι Αμπελωνίτες για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετώπισαν την ήδη υποβιβασμένη ομάδα του Αγρινίου, την οποία και νίκησαν με 81 – 74, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, όλους τους παίχτες τους, ενώ για ακόμη μια φορά είχαν την στήριξη των φιλάθλων τους, που γέμισαν το γήπεδο και δημιούργησαν μια άκρως αθλητική ατμόσφαιρα.

Η χρονιά για τον Γ.Σ. Αμπελώνα θεωρείται απολύτως επιτυχημένη, καθώς παρά τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετώπισε η ομάδα από τον Ιανουάριο και μετά, οι αθλητές υπερέβαλαν εαυτούς και κατάφεραν να τερματίσουν στην αξιοπρεπέστατη 5η θέση, με την διοίκηση να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους.

Ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά, αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, καθώς στον Αμπελώνα επιθυμούν να έχουν έγκαιρα, έτοιμη την ομάδα για το επόμενο πρωτάθλημα.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest