Νεο Δ.Σ στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα

«Η ΕΛΠΙΔΑ», του οποίου ομόθυμα και ομόφωνα ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη των μελών της Γ.Σ. και για τη διετία 2022-2023, στην πρώτη συνεδρίασή του μετά τη Γ.Σ. αποφάσισε να συνεχίσει τη λειτουργία του με την ίδια σχεδόν σύνθεση, εκτός μίας μόνο αλλαγής.

– Ήτοι με:
Πρόεδρο τον Γιάννη. Γιαννόπουλο, Αντιπρόεδρο τον Χαράλαμπο Μπίρη, Γραμματέα το Μάριο Κουκουβίνο, Ταμία τον Αθανάσιο Γκρόζο και μέλη τους Σμαραγδή Σίσκου, υπεύθυνη αιμοδοσιών, Σταύρο Αλεξόπουλο αναπληρωτή Ταμία και Απόστολο Ντέλλα υπεύθυνο εκδηλώσεων.

Παράλληλα με το Δ.Σ. σε σώμα συγκροτήθηκε και η Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου με την ίδια ακριβώς με την προηγούμενη σύνθεση.
Πρόεδρος ο Αστέριος Καφφές, Αντιπρόεδρος η Μάμμου -Κουτσούκη Αθανασία και Γραμματέας η Παρασκευή Τσακνάκη.

Τα μέλη του Δ.Σ. και της Ε.Ε. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» ευχαριστούν τους αιμοδότες και τους φίλους της αιμοδοσίας του Αμπελώνα για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στα πρόσωπά τους και τους καλούν να στρατευθούν μαζί τους, ώστε, με τη βοήθεια όλων, η εθελοντική αιμοδοσία στον Αμπελώνα να σημειώνει όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες και να συγκεντρώνει όσο γίνεται περισσότερες μονάδες αίματος, για να μπορεί να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες και τα αιτήματα των συνανθρώπων μας για αίμα.

Στην προσπάθεια αυτή μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι!!!

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest