Για την παράκαμψη της εισόδου του Αμπελώνα

Των: Αποστόλου Αβδελά, Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Χήτα, Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣ: Τον κ. Υπουργό Εσωτερικών
Τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

ΘΕΜΑ: «Παράκαμψη Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου της Λάρισας»

Κύριοι, κύριοι, Υπουργοί,

Σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους του Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου της Λάρισας, από το μακρινό 2009 περιμένουν να δοθεί λύση στην παράκαμψη της εισόδου του Αμπελώνα. Μας μετέφεραν οι ως άνω ότι το έργο αφορά στην κατασκευή (νότιας) οδού παράκαμψης του Αμπελώνα, ώστε να διασταυρώνει η νέα οδός στη συγκεκριμένη θέση (δυτικά του Αμπελώνα) επί της υφιστάμενης Εθνικής Οδού «Γυρτώνη – Τύρναβος». Έτσι, τα οχήματα που έρχονται από τα χωριά Ροδιά, Δελέρια, Σκαμνιά, Κρυόβρυση, Καρυά και Βρύοτοπο θα βρουν έξοδο για τη Λάρισα από αυτό τον νέο δρόμο και θα αποσυμφορηθεί το αστικό κομμάτι της οδού που οδηγεί προς τη Γιάννουλη – Λάρισα.

Καταγγέλλουν οι ως άνω ότι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις των αρμόδιων φορέων της περιοχής τους κωλυσιεργούν αδικαιολόγητα τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνεται το σημαντικό αυτό οδικό έργο για την περιοχή τους.

Ζητούν οι ως άνω να μεσολαβήσουμε, ώστε να προχωρήσουν τα απαραίτητα τεχνικά έργα της παράκαμψης του Αμπελώνα.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεσθε να ενεργήσετε αρμοδίως, κατά το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί, ώστε να ολοκληρωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα τα οδικά έργα παράκαμψης του Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου της Λάρισας;

Οι ερωτώντες Βουλευτές ΑΒΔΕΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest