Ευχαριστήρια επιστολή του Αθλητικού Συλλόγου “ΚΡΟΝΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ”

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

25 Μαρ. – 27 Μαρ 2022……Ήταν 3 ημέρες με πολύ μπάσκετ. 3 ημέρες που απόλαυσαν οι αθλητές του συλλόγου μας, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ.

Έπαιξαν ατελείωτες ώρες το αγαπημένο τους άθλημα. Φιλικά παιχνίδια μεταξύ ακαδημιών από όλη την Ελλάδα στο τουρνουά NEXTGEN EXPERIENCE αλλά και με την συμμετοχή τους σε αγώνες του 3Χ3 FESTIVAL…..

Είδαν επίσης πολλά παιχνίδια του ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT και απόλαυσαν από κοντά μελλόντικούς αστέρες του μπάσκετ……

Συνάντησαν και συνομίλησαν με αστέρες του ελληνικού μπάσκετ….

Ξεναγήθηκαν στις απίστευτες εγκαταστάσεις του PROMITHEAS PARK….

Ευχαριστούμε πολύ τον ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ για την αρχική πρόσκληση, τους ανθρώπους του για την άψογη φιλοξενία τους και οποιαδήποτε παροχή βοήθειας προς τον σύλλογο μας, τους συντοπίτες συλλόγους ΑΙΟΛΟ ΑΓΥΙΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ και ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ για την υποστήριξή τους, ώστε να συμμετάσχουμε και να απολαύσουμε αυτή την γιορτή του μπάσκετ. Ακόμη το προσωπικό των ξενοδοχείων

CALLIRROE HOTEL για την διαμονή και AIROTEL ACHAIA BEACH HOTEL για την σίτισή μας.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές του συλλόγου μας και τους γονείς τους που δέχθηκαν να κάνουν αυτό το μεγάλο ταξίδι, ιδιαιτέρως δε και τους γονείς που συνόδευσαν την όλη αποστολή.

Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε το Ταξιδιωτικό Γραφείο “TITANAS Travel” για την ασφαλή μας μετακίνηση και ιδιαιτέρως τον οδηγό μας Κορέλη Νικόλαο.

Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε και τους αφανείς ήρωες –

υποστηρικτές του συλλόγου μας Γιώργο Γράβαλο – Μαρία Πέρπερα, Θάνο Γκαμαλέτσο και Δημήτριο Νικολίτσα που δημιουργούν κάθε τρελή μας επιθυμία ώστε η κάθε παρουσία μας να μην είναι απαρατήρητη.

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΚΡΟΝΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ έζησε και θα ζήσει κι άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον. Οι εμπειρίες που συλλέγονται από όλους μας είναι τα εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ του Συλλόγου

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest