“ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” ΤΟΥ Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

#αμπελωνας

Στον Αμπελώνα ζουν και αναπνέουν για το μπάσκετ, με την παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, να αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη, αλλά και την καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειας, που γίνεται εδώ και πέντε χρόνια.

Αυτό που συνέβη, όμως, στον αγώνα της Αμπελωνίτικης ομάδας με τον Αλμυρό δεν έχει προηγούμενο, καθώς οι Αμπελωνίτες αν και προέρχονταν από 5 συνεχόμενες ήττες και με πολλές και σημαντικές απουσίες, ο κόσμος, όχι μόνο γέμισε το γήπεδο, αλλά χειροκροτούσε και στήριζε την ομάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ και εν τέλει έχασε με 58 – 83.

Πάντως ο στόχος των Αμπελωνιτών για άνετη παραμονή στην κατηγορία, επετεύχθη σχετικά εύκολα, μολονότι οι συνεχείς τραυματισμοί από τον Ιανουάριο και μετά, έχουν κάνει την ομάδα να θυμίζει “νοσοκομείο”.

Πλέον, απομένουν δυο αγωνιστικές για το τέλος του Πρωταθλήματος, με τους Αμπελωνίτες, να ταξιδεύουν την επόμενη αγωνιστική στην Πρέβεζα για να αντιμετωπίσουν το Καναλάκι, ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται το Αγρίνιο, σε έναν αγώνα, που η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να γίνει με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Σε σχετική ανακοίνωσή, το Δ.Σ της ομάδας αναφέρει:

«Σε αυτά τα 5 χρόνια που έχουμε αναλάβει τα ηνία της ομάδας, ποτέ δεν αισθανθήκαμε μόνοι, καθώς η στήριξη των φιλάθλων μας, αποτελούσε την μεγάλη μας δύναμη.

Αυτό που συνέβη, όμως, στον εντός έδρας αγώνα με τον Αλμυρό, ήταν κάτι το μοναδικό και συγκινητικό.

Αισθανόμαστε, λοιπόν, την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους φιλάθλους της ομάδας μας, για την διαχρονική τους στήριξη και τους περιμένουμε όλους την Κυριακή στις 10 Απριλίου να στηρίξουμε την ομάδα μας για τελευταία φορά για φέτος, σε έναν αγώνα με ελεύθερη είσοδο, ως μια ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Όπως είχαμε υποσχεθεί από το 2017, η ομάδα μας θα πηγαίνει μόνο ψηλά.

Σας ευχαριστούμε».

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest