ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα, κλιμάκιο του ΕΛΓΑ με επικεφαλής τον νέο Προϊστάμενο Σπυρόπουλο Σπύρο επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές από τον παγετό.

Πραγματοποιήθηκαν επιτόπιοι έλεγχοι σε πληττόμενες καλλιέργειες και δυστυχώς διαπιστώθηκε μεγάλη ζημία στα υπερπρώιμα.
Ο Δήμος Τυρνάβου προέβη, λοιπόν, σε δεύτερη αναγγελία στον ΕΛΓΑ, ώστε οι αγρότες να δηλώσουν τις ζημίες από το δεύτερο κύμα παγετού.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, ανέφερε χαρακτηριστικά πως διαπιστώθηκαν σημαντικές ζημίες και θα πρέπει να υπάρξουν δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις. Παράλληλα επανέλαβε πως ο Δήμος Τυρνάβου στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στους αγρότες της περιοχής προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνεργασία με τον ΕΛΓΑ.

Τέλος, ο Δήμαρχος είχε τη δυνατότητα να συγχαρεί τον νέο Προϊστάμενο ευχόμενος καλή και παραγωγική θητεία, με λιγότερες ζημιές σε σχέση με τα τελευταία δύσκολα έτη.

Παρέστησαν, εκτός του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα και του νέου Προϊσταμένου του ΕΛΓΑ Σπύρου Σπυρόπουλου, ο Διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης Καλφούντζος Παναγιώτης, ο Προϊστάμενος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Σταυρίδης Δημήτρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Περιφέρειας Θεσσαλίας Μπίλης Απόστολος, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας Ανδρέας Γιαννόπουλος και ο Προέδρος του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου Χρήστος Τσιτσιρίγγος.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest