Συλλήψεις σε Λάρισα, Φάρσαλα


Συνελήφθησαν, χθες (18-03-2022) το πρωί στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, δύο ημεδαποί άνδρες, -κατά περίπτωση- για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, ο ένας δράστης κατελήφθη σε επιχείρηση περισυλλογής σιδήρων (σκραπ) να ξεφορτώνει από Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο τέσσερις μεταλλικές σχάρες φρεατίων και δύο βαρέλια με κομμένες μεταλλικές σχάρες φρεατίων, συνολικού βάρους -630- κιλών, με σκοπό να τα πουλήσει στο δεύτερο δράστη.
Τα προαναφερόμενα αφαιρέθηκαν την 17/18-03-2022 από την ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων και αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα.


Συνελήφθη, χθες (18-03-2022) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, όπου επέβαινε, κατελήφθη να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, βάρους -1,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.


Συνελήφθη, χθες (18-03-2022) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα ασημόχαρτο με τρίμματα βουπρενορφίνης, βάρους -1,3- γραμμαρίων.


Εξιχνίαση -2- περιπτώσεων κλοπής – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού και άγνωστης, μέχρι στιγμής, γυναίκας
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν -2- περιπτώσεις κλοπής και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και άγνωστης, μέχρι στιγμής, γυναίκας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες:
* την 08-03-2022 το απόγευμα, μετέβησαν σε πολυκατάστημα της πόλης της Λάρισας και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αφαίρεσαν από τον χώρο της έκθεσης των προϊόντων, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή &
* την ίδια ημέρα (08-03-2022) το απόγευμα, εισήλθαν σε άλλο κατάστημα στη Λάρισα, ως πελάτες και αφαίρεσαν από την προθήκη αυτού έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, αφού προηγουμένως αφαίρεσαν το αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας του.


Εξιχνίαση περίπτωσης κλοπής
(Συμπληρωματικά του χθεσινού Ενημερωτικού μας Δελτίου Αδικημάτων και Συμβάντων)

Σε συνέχεια του χθεσινού (18-03-2022) Ενημερωτικού Δελτίου Αδικημάτων και Συμβάντων, αναφορικά με τη σύλληψη ημεδαπού άνδρα για απόπειρα κλοπής, αναφέρεται συμπληρωματικά ότι, όπως προέκυψε από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ο προαναφερόμενος δράστης, τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 15-02-2022, εισήλθε σε υπόγεια αποθήκη ημεδαπού στη Λάρισα και αφαίρεσε εργαλεία (ένα γωνιακό τροχό και μία σέγα).

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google