Έγκριση Ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδοποιίας Δήμου Τυρνάβου


Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»: Έγκριση Ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδοποιίας Δήμου Τυρνάβου προϋπολογισμού 2.270.000 ευρώ

Η Επιτροπή Αξιολόγησης του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» ενέκρινε και ενέταξε την πρόταση του Δήμου Τυρνάβου για ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, συνολικού ύψους 2.270.000,00€.

Ειδικότερα, ως Δήμος Τυρνάβου είχαμε καταθέσει μία πληρέστατη πρόταση που περιλαμβάνει την βελτίωση της υποδομής 11 υφιστάμενων αγροτικών οδών συνολικού μήκους 19.980m.


Περιλαμβάνει εκσκαφές και εξυγίανση του εδάφους, όπου είναι απαραίτητο, και ισοπέδωση σε βάθος έως 0,10m.

Θα κατασκευασθούν επιχώσεις με κατάλληλα υλικά (Ε4, 3Α κλπ.), όπου απαιτείται. Επίσης περιλαμβάνει ασφαλτόστρωση των αγροτικών οδών σε πλάτος από 3,5 έως 8,0m και απαιτούμενη διαγράμμιση και κάθετη σήμανση των οδών.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της Πράξης ανέρχεται σε 2.270.000,00€.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, ανέφερε:

«Η ένταξη του συγκεκριμένου, τεράστιου μεγέθους και σπουδαίας σημασίας, έργου αποδεικνύει πως ο Δήμος Τυρνάβου έχει εισέλθει οριστικά σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου.

Θέλω να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Πέτσα, όσο και τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης κ. Σταυριανουδάκη για την άριστη συνεργασία.

Έτσι, θα επιλυθεί ένα άκρως σημαντικό ζήτημα όπως η  διευκόλυνση για την εύρυθμη και ανεμπόδιστη πρόσβαση των αγροτών/κτηνοτρόφων του Δήμου μας στην εργασία τους.

Ως Δήμος Τυρνάβου θα συνεχίσουμε να διεκδικήσουμε κάθε πιθανό έργο, κάθε δυνατό πόρο, ώστε να πραγματοποιηθούν σημαντικά έργα, έργα που θα αλλάξουν θετικά και καθοριστικά την εικόνα του Δήμου μας, επ’ ωφελεία κάθε συνδημότη και κάθε συνδημότισσας.

Σε αυτό το πλαίσιο συνεχίσουμε ακατάπαυστα να εργαζόμαστε.»

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest