Συνάντηση με τον νέο προϊστάμενο του ΕΛΓΑ είχαν τα μέλη του Αγροτικόυ Συλλόγου Τυρναβου

Συνάντηση με τον νέο προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Θεσσαλίας κ.Σπυρο Σπυρόπουλο πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον πρόεδρο και τα μέλη του Αγροτικόυ Συλλόγου Τυρναβου.

Αφου υπήρξαν οι ανάλογες ευχές πρός τον κ.Σπυροπουλο για καλή θητεία στο νέο του πόστο,μετεπειτα εγινε η σχετική ενημέρωση από τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Θεσσαλίας για ολα τα θέματα και φυσικά για την διαδικασία των αποζημιώσεων. 

Ενω συζητήθηκαν τα αιτήματα του Αγροτικόυ Συλλόγου Τυρναβου τα οποία καιπροώθηθηκαν από τον προϊστάμενο στην Κεντρική διοίκηση του ΕΛΓΑ. 

Αναλυτικά τα αιτήματα του Αγροτικόυ Συλλόγου Τυρναβου :

  • Άμεση εξόφληση όλων των παραγωγών για όλες τις ζημιές που πάθαμε το έτος 2021! 
  • Αύξηση των τιμών αποζημιώσεις των οινοποιησειμων σταφυλιών διότι δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές τιμές πώλησης των τελευταίων ετών!!
  •  Αύξηση των τιμών σε Νεκταρινια, πλακέ ροδάκινα ,υπέρ πρώιμα βερίκοκα .
  •  Οι Τιμές αποζημιώσεις είναι τουλάχιστον 2 φορές μικρότερες από την πραγματική τιμή πώλησης!!! 
  • Άμεση πρόσληψη μόνιμου  επιστημονικού προσωπικού στο κατάστημα του Ελγα Θεσσαλίας.Διότι το υπάρχων προσωπικό δεν επαρκει και σύμφωνα με τις νέες  μετεωρολόγικες προβλέψεις,  τις επόμενες ημέρες αναμένουμε ακραία καιρικά φαινόμενα που ενδεχομένως θα φέρουν νέες καταστροφές στην αγροτική και κτηνοτροφίκη παραγωγή της περιοχής! 
  • Άμεση αλλαγή του κανονισμού με επαρκή χρηματοδότηση του Ελγα,να αποζημιονομαστε στο 100% για όλα τα ζημιογόνα αίτια στην παραγωγή και στο κεφάλαιο!!
κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest