Αμπελώνας: Καθαρά Δευτέρα με φρέσκα θαλασσινά από το Ιχθυοπωλείο “O Άγγελος”

Την Καθαρά Δευτέρα ως η ημέρα έναρξης της Σαρακοστής, δε γίνεται να λείπουν από το γιορτινό τραπέζι τα φρέσκα θαλασσινά από το Ιχθυοπωλείο «O Άγγελος» στον Αμπελώνα του δήμου Τυρνάβου.

Λίγες μέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα και το Ιχθυοπωλείο είναι έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών με γευστικές και νηστίσιμες επιλογές. Για αυτό σας περιμένει στο υπαίθριο του κατάστημα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε, ποικιλία εκλεκτών ολόφρεσκων ψαριών, όστρακα, θαλασσινά, σουπιές, χταπόδια, καλαμάρια, γαρίδες και πολλά άλλα “Σαρακοστιανά”, αλιευμένα από τα νερά του Αιγαίου με καΐκια που ψαρεύουν για το κατάστημα μας.

Με μοναδικές γεύσεις, γεμάτες φρεσκάδα και νοστιμιά στις καλύτερες τιμές, με μεγάλη ποικιλία για όλες τις ορέξεις και προτιμήσεις, το Ιχθυοπωλείο,  θα είναι ανοιχτό το από το πρωι-απόγευμα της Παρασκευής, Σάββατο πρωί-απόγευμα και την Καθαρά Δευτέρα το πρωί, “φορτωμένο” με γευστικά θαλασσινά όπως επιτάσσει η μέρα της Σαρακοστής, για την καλύτερη και δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Απολαύστε τα νηστήσιμα των ημερών με την υπογραφή του Ιχθυοπωλείου «Ο Άγγελος», συνδυάζοντας ένα γεμάτο μενού με Σαρακοστιανά, πάντοτε ολόφρεσκα και ποιοτικά.

Προσφορές:

Θράψαλα 5,70

Γαρίδες 12,00

Χταπόδι 10,00

Σουπιές 11,00

  1. Τηλεφωνικά στο 2492301665 ή στο 6981452329
  2. Η παράδοση των παραγγελιών στον χώρο σας γίνεται αποκλειστικά από εμένα τον ίδιο.