Το Α.Τ Τυρνάβου έκοψε πίτα

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου με την παρουσία και του Δημάρχου Τυρνάβου Κόκουρα Ιωάννη.

Την πίτα ευλόγησε ο προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού ναού της Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου, Αρχιμανδρίτης πατήρ Τιμόθεος.
Ο Διοικητής Α/Ά κ. Μπίρδας Σεραφείμ και ο υποδιοικητής Α/΄Β κ. Γεώργιος Πατσιαούρας υποδέχτηκαν τους καλεσμένους και το προσωπικό του Α.Τ. Τυρνάβου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ως εκπρόσωπος της ΔΑ Λάρισας ο Υποδιευθυντής κ. Πελεκάνης Ευάγγελος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας και Διευθυντής Ασφάλειας Λάρισας κ. Καλούσιος Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Αθανάσιος Νταβούρας και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Ηλίας Αναγνώστου, καθώς και τα μέλη κ. Νίκος Τηγανής, Χρυσαφούδης Χρυσάφης και Γεώργιος Ζησάκης και ο αστυνομικός και Πρόεδρος της Κοινότητας Δαμασίου κ. Τσανάκας Γεώργιος.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας σε τοπικό επίπεδο, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς του τμήματος για την άψογη και ανθρώπινη εκ μέρους τους αντιμετώπιση των πολιτών κατά την εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Ένωσης για την αμέριστη συμπαράσταση από τα μέλη της Ένωσης Λάρισας αλλά και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών κατά την περίοδο του σεισμού στην περιοχή.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest