Από φωτογραφίες καλά πάνε αλλά από ουσια μηδέν

Ανακοίνωση Αγροτικων Συλλόγων Τυρναβου,Αμπελώνα,Δαμασίου,Αργυρούπουλιου-Λυγαριας.

Τι είχες Γιάννη μου τι είχα πάντα,οσο αφορά την συνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Κοκουρα και του Αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ στον Τυρναβο.

Διοτι από φωτογραφίες καλά πάνε αλλά από ουσια μηδέν, μιας και ο Δήμος Τυρναβου είναι από τους τελευταίους Δήμους Πανελλαδικά που θα λάβει αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ.

Τι και αν έγιναν 17 αναγγελιες ζημιάς σχετικά με την αγροτική παραγωγή τι και αν ο Δήμος μας είναι σεισμοπληκτος και εκατοντάδες παραγωγοί δεν έχουν δει ούτε ένα ευρώ που με αυτά περιμένουν να ζήσουν τις οικογένειες τους,θα χορτάσουν με τις φωτογραφίες του Δημάρχου με τον Αντιπροεδρο του ΕΛΓΑ.

Ξεκαθαρα δεν θέλει να πιέσει η Δημοτική Αρχή μην χαλάσουν τις δημόσιες σχέσεις που έχουν με ανώτατα κυβερνητικά στελέχη του κόμματος.

Όσο αφορά τις προσκλήσεις σε φορείς πλεον είναι κατανοητό ότι πρέπει να είναι της αρεσκείας του Δημάρχου και του περίγυρου του.

Όσο αφορά την χρονική στιγμή της πρόσκλησης και της συνάντησης με τον Αντιπροεδρο του ΕΛΓΑ στον Τυρναβο ενώ είμαστε στο δρόμο με τα τρακτέρ και εκκρεμεί συνάντηση με την κυβέρνηση για τα προβλήματα μας,θεωρούμε ότι τέτοιου είδους χρονικά συνάντηση υπονομεύει τον αγώνα μας.

Υ.Γ Αντί να κάθονται τόση ώρα σε μια συνάντηση οι αντιδήμαρχοι ο πρόεδρος και ο Δήμαρχος δεν πάνε καμία βόλτα στους αγροτικους δρόμους του Δήμου μας μπας και θυμηθούν να φτιάξουνε κανένα δρομο που θυμίζουν στίβο μάχης.

 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest