Εγκρίθηκαν τα σχέδια «Εγκέλαδος» και «Ιόλαος»

Δύο σχέδια αντιμετώπισης έκτακτων συνθηκών εγκρίθηκαν στο Δήμο Αγιάς από το δημοτικό συμβούλιο. Το ένα ονομάζεται «Εγκέλαδος» και ο άλλο «Ιόλαος». Πιο αναλυτικά:

Εγκρίθηκε το Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Σεισμών του Δήμου Αγιάς με την κωδική ονομασία «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ».

Το θέμα εισηγήθηκε ο Ευάγγελος Κρανιώτης, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, που ανέφερε τα εξής: «Με το Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Σεισμών του Δήμου ΑΓΙΑΣ επιδιώκεται η άμεση και συντονισμένη απόκριση των εμπλεκόμενων φορέων σε Τοπικό επίπεδο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εκδήλωση σεισμών και την άμεση διαχείριση των συνεπειών τους».

Εγκρίθηκε επίσης το Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών του Δήμου Αγιάς με την κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ».

Το θέμα εισηγήθηκε ο Ευάγγελος Κρανιώτης, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, που ανέφερε τα εξής: «Με το Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών του Δήμου Αγιάς επιδιώκεται η άμεση και συντονισμένη απόκριση των εμπλεκόμενων Φορέων σε Τοπικό επίπεδο για την υποστήριξη του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος στην καταστολή των δασικών πυρκαγιών και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών λόγω δασικών πυρκαγιών και την άμεση διαχείριση των συνεπειών τους».

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest