Πάτρα: Έτσι πέθανε η Ίριδα το μικρότερο από τα τρία νεκρά αδέρφια

Την ώρα που γιατροί προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο με τους θανάτους των τριών αδερφών στην Πάτρα και είναι σε εξέλιξη οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA έφερε στο “φως” αποκλειστικές πληροφορίες για την τελευταία νύχτα της Ίριδας.

Πρόκειται για το μικρότερο από τα τρία κορίτσια της οικογένειας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 6 μηνών. Όπως μετέδωσε αποκλειστικά το “Live News”, την τελευταία νύχτα της Ίριδας, το μωράκι βρισκόταν στο σπίτι με τη μητέρα του και τη θεία του, ενώ ο πατέρας απουσίαζε. Το απόγευμα, στις 5.30, ξύπνησε και η μητέρα του το τάισε κρέμα. Ήταν ευδιάθετο και κάθισε με τη θεία του. Το βράδυ μητέρα και θεία το έκαναν μαζί μπάνιο, της έδωσαν γάλα και η μητέρα το έβαλε στην κούνια για ύπνο. Στις 2.30 π.μ. το μωρό ξύπνησε, η μητέρα του έβαλε την πιπίλα, το σκέπασε και εκείνο ξανακοιμήθηκε.

Την επόμενη ημέρα, στις 11.30, η μητέρα ζήτησε από τη θεία να πάει να ξυπνήσει το μωρό για να το ταΐσουν και να πάνε βόλτα. Η θεία πλησίασε την κούνια και βρήκε το 6 μηνών παιδί ξεσπέπαστο, τα χείλια του ήταν μελανιασμένα και τα μάτια του μισάνοιχτα. Αμέσως, έβαλε τα χέρια της στο στήθος του μωρού και διαπίστωσε ότι δεν ανέπνεε.

Η αρχική έκθεση των γιατρών έκανε λόγο για αιφνίδια ανακοπή απροσδιόριστων αιτιών, ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε σπάνιο καρδιολογικό πρόβλημα.

Πηγή: newsit.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest